Centropol

CENTROPOL ENERGY

 se sídlem v Ústí nad Labem bude i nadále v roce 2012 dodavatel elektřiny pro ministerstvo vnitra. Ministerstvo vyhlásilo výběrové řízení, které v aukci díky nejlepší ceně vyhrála společnost CENTROPOL ENERGY a.s. . Centropol Energy bude pro všechny organizace ministerstva vnitra dodávat po celý letošní rok elektřinu napojené na hladině nízkého napětí. Objem zakázky, kterou CENTROPOL ENERGY vyhrála i loni, se proletění rok pohybuje kolem 95 milionů korun. Vedle domácností se také CENTROPOL ENERGY zajímá o samosprávu a malé a střední podniky. Centropol Energy je v současné době dodavatelem elektřiny například městu Mariánské Lázně, Karlovy Vary, Plzeňskému a Olomouckému kraji a mnoha dalším obcím a městům.

CENTROPOL ENERGY

zajištěním dodávek pro ministerstvo vnitra pro letošní rok potvrdilo pozici jako velkého partnera nejen v dodávkách zemního plynu a elektřiny pro domácnosti a podniky, ale také pro státní správu. Nabídka od CENTROPOL ENERGY a.s. ušetří ministerstvu vnitra několik milionů korun, ´´poznamenal člen představenstva a obchodní ředitel CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa´´.

CENTROPOL ENERGY:

od společnosti CENTROPOL bude v letošním roce pro ministerstvo vnitra dodávka elektřiny přesahovat 65 000 000 KWh.

 

Společnost CENTROPOL ENERGY, a.s. je dynamická rostoucí firmy, která se během několika málo let stala největším alternativním dodavatelem zemního plynu a elektřiny v České republice. Klienty CENTROPOL ENERGY jsou hlavně odběratelé z řad obcí a měst, státní správy či středních a malých firem. CENTROPOL ENERGY  v současné době získává v segmentu domácností nejvýraznější podíl na trhu s elektřinou. Napříč ostatními dodavateli se CENTROPOL ENERGY vymezuje garancí nízké ceny pro zákazníky připojené k hladině nízkého napětí.

 

Na počátku roku 2007 vstoupil CENTROPOL ENERGY na trh s elektřinou a od začátku roku 2010 společnost CENTROPOL ENERGY , a.s. působí na trhu se zemním plynem. CENTROPOL ENERGY  v roce 2010 v průběhu roku téměř zdvojnásobila tržby z prodeje zemního plynu a elektřiny na 2,1 miliardy korun a ke konci roku dodávala plyn a elektřinu přibližně 150.000 zákazníkům. Pro letošní rok CENTROPOL ENERGY plánuje navýšení tržeb na 4,5 miliardy korun.

 

O společnosti Centropol Energy , a.s.

Společnost Centropol Energy , a.s. se sídlem v ústeckém kraji je co do počtu klientů největším alternativním dodavatelem elektřiny v ČR. Centropol Energy je samozřejmě také předním dodavatelem zemního plynu na domácím trhu. Mezi další významné klienty společnosti Centropol Energy , a.s. patří například ministerstvo životního prostředí, města Hradec Králové, Karlovy Vary a Plzeňský a Olomoucký kraj. Společnost Centropol Energy také obhospodařuje elektřinou nebo zemním plynem několik významných obchodních řetězců, jako jsou například obchody OKAY, síť drogerií TETA, obchodní domy Prior a také cestovní kancelář FIRO-tour.

www.centropol-energy-czech.cz