Chcete konečně zhubnout?

Chcete konečně zhubnout?

Na cestě k dokonalé postavě mohou přístroje na hubnutí velmi pomoci.

Anebo naopak – svěříte jim svoji důvěru, naděje, utratíte spoustu peněz a vydáte množství energie… a na konci cesty najdete jen zklamání. I to se může stát. Především když v Čechách nikdo nekontroluje pravdivost reklamních tvrzení.

Ale po přečtení našeho nezaujatého článku si na vás už se lživou reklamou nikdo nepřijde!

Pásy, sauny, masážní přístroje – fungují?

Většinou říkají to samé – „Pohodlně se usaďte, hoďte nohy nahoru a hubněte bez práce.“

Bylo by krásné, kdyby to fungovalo – ale bohužel nefunguje.

Některé tyto přístroje na hubnutí mohou vyvolat iluzi hubnutí – proto se občas najdou i pozitivní ohlasy. Většinou ale pouze vaše tělo ztrácí vodu – zdánlivě a krátkodobě hubne.

Vajíčková dieta či diety mohou vaše svaly nepatrně zpevnit – ale většinou to platí jen pro lidi, kteří nikdy necvičili. Navíc mohou být i zdraví škodlivé.

Závěr: Jestli chcete doopravdy zhubnout, tudy cesta nevede.

Které přístroje na hubnutí jsou spolehlivější?

Pokud chcete skutečně pomocí přístrojů zhubnout, zkrátka se u toho musíte hýbat.

Na trhu najdete přístroje na hubnutí s inzerovanými skoro zázračnými účinky na hubnutí. Ale jelikož je svět hubnutí plný lživé reklamy, doporučujeme vám držet se především toho ověřeného.

1. Orbitrek
Naprosto ideální přístroj na hubnutí. Nezatěžuje klouby ani záda a při cvičení zapojuje nejrůznější svaly celého těla – můžete tak spolehlivě hubnout a zároveň zlepšit svoji fyzičku.

2. Rotopedy
Také výborné na spalování tuků. Procvičují pak především spodní část těla.

3. Steppery
Podobné přístroje na hubnutí jako rotopedy – jsou skladnější a levnější. Ale více zatěžují klouby a používání není tak pohodlné.

Proč mnoho lidí nezíská přitažlivou postavu, i když často a intenzivně cvičí?

Protože nadváha často nesouvisí jen s příjmem kalorií a cvičením – u většiny osob s nadváhou hrají roli i zdravotní příčiny nadváhy – a často o tom dotyční ani neví.

Bez odstranění těchto příčin se pak hubne jen velmi obtížně. Když se odstraní, jde hubnutí mnohem snadněji.

Pokud Vás zajímá více informací o principech hubnutí, které se využívají v dietologických poradnách a které Vám mohou výrazně usnadnit hubnutí, klikněte na ikonu níže: