Edicuoghi New Light

Italský výrobce Edilcuoghi si již více než 40 let drží prestižní místo a uznání ve světě keramických dlažeb a obkladů. Společnost Edilcuoghi sídlí v Sassuolo, kde do světa produkuje keramické dlažby a obklady   v nejvyšší technologické kvalitě. Velkou pozornost věnuje společnost Edilcuoghi inovacím technologických postupů, aby byla zajištěna špičková kvalita keramických produktů. Za úspěchem keramických obkladů, dlažeb a mozaik Edilcuoghi stojí také moderní a luxusní design keramických produktů. Najdeme zde velké množství formátů, typů povrchů, dekorů a barev. Keramické obklady a dlažby  Edilcuoghi najdou své uplatnění na podlahách a stěnách bytového a komerčního interiéru a exteriéru.

                Výrobce Edilcuoghi  nabízí v sérii keramických obkladů a dlažby Edilcuoghi New Light (Nové světlo) exkluzivní produkty v teplých pastelových barvách. Série Edilcuoghi New Light je určena hlavně pro kreativní a efektní realizace bytových interiérů. Vyrábějí se ve velikosti 32×49 cm. Šest základních barev vnáší do koupelen a interiérů světlo a jas. Obzvlášť luxusně vypadají dekory s motivy květin a listů, které ve velkém měřítku na stěnách vypadají jako nástěnná malba. Najdeme zde také dekory, které působí dojmem nařasené sametové látky. Řadu Edilcuoghi New Light doplňují i speciální panely s květinovým dekorem v atraktivním formátu 96×98 cm. Série Edilcuoghi New Light vytváří fascinující a unikátní koupelny a dávají pocit harmonie a krásy. Série Edilcuoghi New Light působí luxusním dojmem a jistě uspokojí požadavky i toho nejnáročnějšího spotřebitele. Další realizace nebo vizualizace můžete shlédnout na online fotogalerii koupelen .

                Zájem na světových trzích o značku Edilcuoghi  stále stoupá, neboť je zárukou dokonalosti, kvality a krásy. S keramickými obklady a dlažbou Edilcuoghi  vytvoříte reprezentativní a luxusní prostředí, které vydrží mnoho let. Edilcuoghi  je ta správná volba keramických produktů, která je určena pro všestranné použití v interiérech a exteriérech.