Liposukce zmražením

Liposukce zmražením

Atraktivní vzhled, pevné tělo a ladné křivky. Tyto atributy již není třeba očekávat pouze u modelek a u lidí, kteří pravidelně pracují na své postavě a vzhledu. Díky dynamickému rozvoji estetické medicíny, novým technologiím a svým způsobem také stálým nedostatkem času, možností jak vypadat skvěle přibývá. Estetická medicína již dávno nemusí nutně znamenat skalpel, bolest a rekonvalescenci.

Jednou z těchto metod je liposukce zmražením. Jedná se o zcela neinvazivní a bezbolestnou metodu. Nevyžaduje operativní zákroky skalpelem, a proto po ní nezůstávají aní jizvy či kožní nerovnosti. Tento typ liposukce využívá technologie zvané kryolipolýza. Jedná se o technologii vyvinuté za účelem redukce podkožního tuku. V průběhu procesu dochází k hloubkovému zmražení tukových buněk. Metoda přináší impozantní a viditelné výsledky. Jakmile se dostanete na stabilní hmotnost, výsledek je trvalý a dosažený úbytek se nevrátí.

Liposukce třetí generace, tedy liposukce zmražením (kavitace), je jedinou certifikovanou metodou bezbolestné liposukce schválenou úřadem pro kontrolu a účinnost lékařských přístrojů. Proto si dejte velký pozor při výběru salónu, kde zákrok podstoupíte. Jak to v ČR bývá, při příchodu této jedinečné technolgie se na trhu objevila celá řada podnikatelů, snažících se přiživit na dobrém jméně a především výsledcích této certifikované metody. Buďte tedy opatrní a chcete-li kryolipolýzu, dostaňte kryolipolýzu!