Naxos série Sunset

Nabídka   keramické dlažby a obkladů výrobce Naxos je tak široká a kvalitní, že si v ní vybere i ten nejnáročnější zákazník. Výrobce keramické dlažby a obkladů Naxos nabízí jedinečné série, které vynikají jasnými barvami, bohatou texturou a hloubkou efektů. Najdeme zde série reagující na nejnovější trendy ve světě keramických dlažeb a obkladů, které imitují přírodní produkty, jako je kámen, dřevo, mramor apod. Při výrobě obkladů a dlažeb využívá výrobce Naxos nejmodernějších výrobních technologií, digitálního tisku a tím se rozšiřuje i možnost všestranného využití keramických produktů.

Pohodu a relaxaci nabízí půvabná série keramických obkladů a dlažby Naxos Sunset. Série Naxos Sunset je zastoupena velkým množstvím barev, bohatých květinových dekorů a mozaik. V nabídce najdeme šest barevných odstínů, rozšířené o další jemné přechody základních barev. Vyrábí se ve velikosti 32,5×65 cm. V sérii Naxos Sunset vynikají nádherné dekory s barevnými květinovými motivy, které na stěnách vypadají jako tapety. Opravdu luxusně vypadá také vzor, který vypadá jako jemná krajka. Mozaika ve velikosti 3,2×3,2 cm je jednobarevná, nebo poskládaná z více základních barev. Díky množství barev a rozmanitostí dekorů se tak nabízí velké množství kreativních kombinací podle vlastního vkusu. Obklady a dlažby   Naxos Sunset vyniknou především v koupelnách, kterým dodají moderní a harmonický půvab. Působí relaxačně na naše smysly a navodí pozitivní a klidnou náladu. Přesvědčit se můžete na online fotogalerii koupelen.

Naxos je významným italským výrobcem keramických dlažeb a obkladů, který od roku 1992 patří do skupiny nejvýznamnějších výrobců světové keramiky SpA. Výrobce Naxos nabízí keramickou dlažbu a obklady, v kterých najdete to nejmodernější a nejlepší ze současných trendů a stylů. Kolekce Naxos jsou známé vysokou kvalitou keramických produktů, vysokou odolností vůči různým vlivům a snadnou udržovatelností.