Omládni bezbolestně

Omládni bezbolestně

Nové technologie anti-agingu
Na světový trh přichází exklusivní technologie, které jsou zacíleny na konečné zdroje stárnutí vedoucí ke snížení jejich projevů jak ve Vašem vzhledu, tak ve Vašich fyzických a mentálních pocitech.
Ve spolupráci s předními světovými anti-agingovými pracovníky byly identifikovány klíčové skupiny genů, známé jako arSuper Markety, které ovlivňují způsob, kterým stárneme. Společnost se zaměřuje na tyto konečné zdroje stárnutí a vyvíjí produkty, které Vám pomáhají cítit se mladší – dnes i v budoucnu.

Technologie – jak to funguje
Pokud jsme mladí, naše pokožka sama produkuje velké množství kolagenu a elastinu, tedy strukturálních bílkovin, které jí udržují pevnou a pružnou.

Ale v době stárnutí v ní vzniká exploze volných radikálů. Ty redukují produkci proteinů v našem organizmu, což způsobuje vznik vrásek a stárnutí.

Jak stárneme…

  1. Zpomaluje se produkce Elastinu
  2. Pleť ztrácí svou pružnost
  3. Pleť se začíná prohýbat (vznik vrásek)Některé volné radikály vznikají vlivem vnějších vlivů, jako je sluníčko, znečištěné ovzduší nebo voda.Poslední výzkumy ukázaly, že největší zdroj stárnutí je ukrytý v každém z nás. Vlastní volné radikály generované v našem epidermu a v našich genech vyvolávají stárnutí. Jejich přítomnost na povrchu buněk je neviditelným nepřítelem, který po celou dobu narušuje a ničí kolagen a elastin v naší pokožce.

A výsledek? Vypadáme o několik let starší, než ve skutečnosti jsme.

MUDr. Pavla Liptáková – Odborný garant projektu, dodává:
„Společnost zaujala místo vedoucí světové společnosti zabývající se anti-ageingem. Konkurenční výhoda produktů je, že se nezaměřují pouze na příznaky stárnutí (linie, vrásky, atd.), ale i na zdroje stárnutí. Existuje mnoho zdrojů stárnutí, nicméně základní zdroje se nacházejí v našich genech. Díky svému patentovanému složení pomáhají produkty společnosti znovu aktivovat a podporovat „seskupení genů mládí“, tedy těch genů, které pomáhají udržet mladistvost.“

Jak se proti tomu můžeme vlastně bránit?
Unikátním východiskem snížení produkce volných radikálů a jejich zdroje, je
zastavit je ještě předtím, než viditelně napadnou naší pokožku.
Odborníci a vědci vyvinuli exklusivní technologie, které zpomalují tvorbu volných radikálů v epidermu a jako vůbec jediné technologie byly vytvořeny na zpomalení znaků stárnutí naší pokožky.

Testy na vzorku populace ukázaly, že u věkové skupiny 40 – 77 let, že při používání přípravků ageLoc, se v průměru zvedla vlastní produkce elastinu o 166 %. To odpovídá pleti, jakou máme mezi 18 a 25 rokem života.

Nárůst obsahu elastinu v procentech na vzorku populace 40 – 47 let

Osm způsobů účinků proti stárnutí, které byly klinicky prověřeny

  • podporuje mladistvou strukturu pleti
  • vyhlazuje a zjemňuje pleť
  • sjednocuje barvu
  • pomáhá snížit výskyt jemných linek a vrásek
  • zvyšuje jas pleti
  • snižuje výskyt pórů
  • redukuje nejednotný tón pleti
  • zvyšuje hydrataci