ManMark

ManMark

Vám poradí jak začít podnikat v personální oblasti. Podnikání v novém oboru je velmi složité bez zkušenosti trhu. 

 

ManMark

Vám tento začátek výrazně usnadní. Principem Franchising by ManMark spočívá ve Vaší úzké spolupráci s firmou ManMark Czech Republic. Vaše podnikání se tak stanete součástí přes 18 let fungující podnikatelské zkušenosti, která Vám poskytne dávku jistoty a podpory, která je u každého nového podnikání zásadní. Získáte know-how stabilní personální agentury ManMark a přístup do personální databáze společnosti ManMark. Dále Vám ManMark předá řadu cenných zkušeností, které získal na personálním trhu, kde působí přes 18 let.

ManMark

si svého franchisora pečlivě vybírá a očekává dva hlavní předpoklady. Prvním je vize a chuť tuto vizi naplňovat. ManMark má jasnou představu, jak by měla fungovat Vaše pobočka. ManMark Vám samozřejmě rád pomůžeme v rozjezdu Vašeho podnikání, ovšem vždy je nejdůležitější ochota pracovat tak říkajíc na plno. Druhým předpokladem jsou vhodné prostory pro zřízení personální kanceláře a určitý team lidí, kteří budou pracovat s klienty.

 

Stanete-li se ManMark franchisantem, tak se vydáte na běh na dlouhou trať, ale můžete si být jistí, že ManMark Vám zachová stálou podporu, protože ManMark si svých franchisantů váží a chce, aby jejich práce nesla kýžené výsledky.

 

www.manmark-praha.cz