Parkování letiště Ruzyně

 

Doba dovolených se opět přiblížila a s ní většina lidí řeší jak se při leteckém zájezdu dopravit na letiště. Z pražského letiště odlétá nejvíce cestujících. Už při plánování cesty vzniká problém, kde zaparkovat. Je potřeba brát v potaz jak cenu, tak bezpečnost místa, kde své auto zanecháte.

 

Při rodinné dovolené je velmi obtížné tahat všechny zavazadla městskou hromadnou dopravou. Většinou máte více zavazadel a s malými dětmi je to opravdu nereálné. Můžete tak využít taxi, které vás ale zrovna nejlevněji nevyjde, nebo jet vlastním vozem. Pokud však jedete svým vlastním vozem, je třeba požádat někoho dalšího, kdo vás případně na letiště doveze a o váš vůz se, po dobu vaší nepřítomnosti, postará, nebo svůj vůz na letišti zaparkovat. Pokud se rozhodnete na letiště dopravit sám, můžete využít nejbližšího parkoviště na letišti Ruzyně – Evropark

 

Toto parkoviště Ruzyně je nejblíže k odletovým terminálům. Nebudete muset řešit další transport a přendavání zavazadel do jiného vozu, které vás na letiště doveze. Zde se během dovolené nemusíte o váš vůz strachovat, neboť jej svěříte do dobrých rukou. Parkoviště je non-stop hlídané a váš vůz bude tedy neustále pod dohledem. Parkoviště je navíc pojištěné.

 

Pokud si zapomenete v předdovolenovém stresu nějaké hygienické pomůcky nebo jiné maličkosti, můžete zaběhnout do obchodu Billa, která se nachází ve stejné budově jako parkoviště Ruzyně. Pokud chcete mít jistotu volného místa a ještě ušetřit 50% na parkování, stačí navštívit náš web www.parkfly.cz a provést online rezervaci, která vám nezabere ani 30 vteřin.