Kompaktní fotoaparáty. Využívejte je naplno!

Kompaktní fotoaparáty. Využívejte je naplno!

Outdoorové fotoaparáty

Outdoorové fotoaparáty jsou vytvořeny pro použití v drsných podmínkách. Díky odolnému fotoaparátu si můžete zaznamenat většinu aktivit, při kterých byste se báli fotoaparát vyndat pouzdra. Ne všechny outdoorové fotoaparáty jsou vodotěsné, jejich hlavní vlastností je odolnost proti kapkám vody, nečistotám, prachu a nárazu.

Vodotěsné fotoaparáty

Vodotěsné fotoaparáty jsou běžné kompakty, které navíc můžete využít v netradičním podvodním prostředí. Nemusíte se tedy bát fotoaparát namočit. Nemusíte se bát deště. Nemusíte se bát písku na pláži. Vodotěsným fotoaparátem Vám odpadnou tyto starosti a otevřete si podvodní obzory. Velice doporučujeme používat poutko na ruku, jelikož lovení ztraceného fotoaparátu ze dna nemusí být příjemnou zábavou.

3D fotoaparáty

3D digitální fotoaparáty jsou schopné zaznamenat trojrozměrné fotografie a video, což otevírá nové možnosti vývoje digitálních fotoaparátů. Jedná se o speciální fotoaparát se dvěma objektivy, synchronizovanou clonou, ostřením a závěrkou. Vaše 3D snímky si pak lze prohlížet na jakémkoli trojrozměrném zobrazovacím zařízení.