Kvalitní firmy v ČR a lidé, kteří za nimi stojí

Kvalitní firmy v ČR a lidé, kteří za nimi stojí

 

Hlavní devizou společnosti Correct Real Estate je realitní činost v Brně a okolí, přičemž je kladen důraz na ušetření času klienta a zabezpečení rychlého prodeje či nákupu nemovitosti. Toho je dosahováno mimo jiné i díky firemnímu advokátovi se specializací na nemovitosti, hypotečnímu poradci a zkušenému odhadci nemovitostí. Všichni makléři jsou specialisty na realitní problematiku a mají důkladné znalosti. Za společností stojí Andrea Petrášová. Zisk certifikátu oceňuje jako možnost, která kanceláři přinese další spokojené klienty a podpoří jejich důvěru ve firmu.

Certifikace Kvalitní firma je udílena společností Asociace pro certifikaci a.s., která její přidělování řídí dle principů, jejichž základy byly položeny již v roce 1912 v USA, při vzniku předchůdce dnešní partnerské společnosti – The Better Business Bureau. Do certifikačního programu se může přihlásit jakákoliv firma či živnostník. APC (Asociace pro certifikaci) provede s 60 procenty zákazníků podniku objektivní telefonický průzkum, v jehož rámci tazatelé ohodnotí kvalitu výrobků či služeb, chování pracovníků, kvalitu komunikace a další parametry spolupráce s daným subjektem. V případě získání průměrného hodnocení lepšího než 1, 5 (hodnoceno na stupnici od jedné do pěti, přičemž 1 je nejlepší), je daný podnik způsobilý k získání certifikátu Kvalitní firma.

Obdržení certifikátu zákazníky informuje o vysoké kvalitě nabízených služeb, je zárukou skvělých referencí a přináší významné odlišení od konkurence. Certifikovaná společnost navíc získává bezplatnou marketingovou podporu ze strany Asociace pro certifikaci a rovněž přístup k dalším exkluzivním službám.

Asociace pro certifikaci a.s. je sdružením, které vzniklo jako reakce na ekonomickou krizi a nedostatek důvěry mezi podniky a klienty. Cílem asociace je zvýšení kvality podnikatelského prostředí v České republice, což je přínosem jak pro dodavatele zboží a služeb, tak i pro jejich odběratele, tedy pro každého občana.