Nerezový komín – kvalita na prvním místě

 

Nerezový komín – kvalita na prvním místě

Řešíte právě změnu vytápění z plynu na pevná paliva? Je na to připraven i váš komín? Také jste tak nějak zjistili, že vaše nová kamna ke komínu nepřipojíte, a teď nevíte, co s tím? Vyřešte tento zádrhel kvalitním komínem, vyzkoušejte nerezový komín a vaše trable jsou pryč. Nerezový komín je naprosto univerzální, dokáže usměrnit a odvést spaliny ze všech typů paliv. Ať už topíte pevnými palivy, kapalnými nebo plynnými, nerezový komín vás jich hravě zbaví.

Nerezový komín je stoprocentně žáruvzdorný, odolný, nenáročný na údržbu a esteticky velmi povedený. Nechcete kvůli komínu rozbourat celý dům? Kvůli nerezovému komínu nemusíte, může stát klidně samostatně nebo jej můžete přichytit k fasádě a máte po starostech. Myslíte si, že i keramický komín má něco do sebe? To máte naprostou pravdu, a proto jsme pro vás připravili speciální hybridní komín. Je tvořen keramickou vložkou, která je odolná i vůči extrémně agresivním chemických látkám, které při spalování mohou vznikat. Tato vložka je opatřena důkladnou izolací a umístěna do vnějšího pláště z vysoce kvalitní silné nerezové oceli. Hledáte-li spolehlivé kvalitní řešení odvodu spalin pro krbová kamna, krbové vložky nebo kotle na tuhá paliva, je hybridní komínový systém tou správnou volbou.

Největší výhodou je kromě pevnosti a stálosti především dlouhá životnost hybridního komínu. Hybridní komín slučuje ty nejlepší vlastnosti nerezového i keramického komínu a vytváří tak unikátní systém pro tuhá paliva. Ideální izolační schopnosti a perfektní zpracování poskytují naprosto dokonalou pevnost a především velmi dlouhou životnost.