Omračující obušky, mobily a baterky

Omračující obušky, mobily a baterky

Omračující obušky, stejně jako mobily nebo baterky dokonale ochrání svého majitele proti útoku člověka i zvířete. Bojíte se v noci sami na ulici? Nešli byste po setmění do parku či do lesa ani za nic? Spolehněte se na omračující obušky a budete v bezpečí. Nebo si obstarejte omračující mobily či omračující baterky a mějte vždy po ruce dokonalého soukromého ochránce. Nenápadné, lehké, skladné a diskrétní, ale mimořádně účinné omračující obušky a další typy paralyzérů nakupujte za výhodnou cenu v našem specializovaném internetovém obchodě právě nyní!

Omračující mobily spolehlivě ubrání každého

Omračující mobily jsou novým hitem v oblasti osobní bezpečnosti. Podobně jako omračující baterky nebo obušky dokážou paralyzovat agresora v rozmezí od několika vteřin až do několika minut. Díky omračujícímu mobilu způsobíte jednomu nebo i více útočníkům minimálně pořádné leknutí, šok a bolest – ale stačí nastavit silnější výkon a úder zneškodní agresora tak dokonale, že bude ležet dlouhé minuty v křeči neschopen pohybu, natož dalšího útoku. Omračující mobilyjsou díky svému důmyslnému a elegantnímu designu také vkusným doplňkem, ale především skvělým pomocníkem.

Omračující baterky vyřadí útočníka ze hry

Omračující baterky jsou podobně jako další paralyzery z našeho internetového obchodu naprosto spolehlivým osobním strážcem, který se Vám pohodlně vejde do dlaně, kapsy, kabelky či kufříku. Stejně jako omračující obušky či mobily přestavují také omračující baterky pro každého útočníka nepřekonatelnou překážku – dostane pořádně za vyučenou, pokud si na Vás cokoli dovolí. Díky unikátní konstrukci jsou omračující baterky, mobily i obušky naprosto bezpečné pro svého majitele – můžete je s úspěchem použít, i když Vás agresor pevně svírá! Kupujte omračující baterky nyní!