Vyberte vhodný parfém

 

Vyberte vhodný parfém

 

Ženy si vybírají muže podle vůně. Protože samy vůním rozumějí. Když muž dokáže vybrat vhodný parfém pro ženu, má z poloviny vyhráno. Druhá polovina úkolu může být také obtížná. Než se k ní muž dostane, potřebuje dobrou radu. A kdo jiný než obchodník s dvacetiletou tradicí by měl správně odhadnout vkus dámy?

 

Parfém, který může ovlivnit celý život

 

Nejprve je třeba dámu otestovat. A tedy znát její zvyky. Nemůže se odtrhnout od obchodů s květinami? A doma přes květinky nevidí na ulici? Či vyžaduje návštěvu orientálních restaurací, ráda pije kávu a s chutí se zakousne do vanilkových rohlíčků? A možná je hodně decentní. Má ráda ticho, klid a pohodu. Žádnou extravaganci. A po bergamotovém čaji se může „utlouct“? Nebo snad vyžaduje ráno do postýlky čerstvě vymačkanou šťávu z pomeranče nebo citrónu? Toto je základ, od kterého se musíte odrazit ke druhé polovině úkolu. Parfémy se totiž dělí na květinové, orientální, chyprové a citrusové. A právě jejich základ bude tím správným parfémem na celý život.

 

Neváhejte navštívit odborníka přes parfémy

 

Zavděčíte se sice každým parfémem, ale objednat si cokoliv by Vás mohlo mrzet. Žena si vždy myslí, že ji chápete a rozumíte. I když vůbec netušíte, co chce. A takový „pivní“ nákup parfémů by ji mohl odradit. Běžný typ muže potřebuje na parfém odborníka. Dobře poradí Gucci, Versace, Hugo Boss a Kenzo. Nebude to levné. Ale oproti budoucím nákladům to ještě nic neznamená. Takový Gucci Guilty Intense. Pro mandarinkovou vyvolenou. S růžovým pepřem pro dráždivost, s šeříkem a fialkou na omámení. A ta ambra jistí vztah.

 

Parfémy Versace Bright Crystal či Yellow Diamond – Ani květinou ženu neuhodíš

 

To je samozřejmé. Ale z té přemíry květin jde hlava kolem. Možná v parku u magnólií šla hlava kolem také Vaší vyvolené. Parfém Versace Bright Crystal či Versace Yellow Diamond by mohl pomoci. Kombinuje všechny parkové vůně. Obsahuje magnólii, lotosový květ a pivoňku. Pro chuť nabízí granátové jablko a vše jistí dřevo akašu.

 

Orientální parfémy Calvin Klein Euphoria či Hugo Boss Deep Red

 

Pro orientální typ by tady byl Hugo Boss Deep Red. Oblíbená vanilka a kalifornský cedr jako nevyčerpatelná touha a věrnost. Nevyčerpatelná bývá na samém začátku, poté trochu vyprchá. Pro pikantnost květ zázvoru ibišek, ať vidí, že jste znalec a ve světě se s Vámi neztratí.

 

Nejtěžší typ je chyprová

 

Samotné slovo se těžce vyslovuje. Žena je to komplikovaná a intelektuální. Nebudete se v životě nudit a z přemýšlivé dámy může být výborná partnerka, se kterou si budete moci popovídat o sportu. Jen je potřeba správně vybrat parfém a dílo je hotové. L’Eau par Kenzo je ten správný parfém. Trochu nastudovat co znamená yuzu a bílé pižmo. List lotosu, vodní máta a zelený pepř snad zná každý. Tato kombinace Vás ukáže v opravdu dobrém světle a s kvalitní vůní. Kultivovaný parfém je velice specifický a neobvyklý. Musel jste na ni hodně myslet. Tady skutečně chybí jen malý krok k vítězství.

 

Výběr parfému

 

Ženy vybírají podle vůně, ale správný muž zná vkus svojí partnerky. A ví, jak jí udělat radost. Život se spokojenou a šťastnou ženou, která voní jako květina, také není k zahození. Stačí vědět kde a u koho nakupovat. Protože pokud se nevyznáte v parfémech, jsou tady odborníci. Třeba z internetového obchodu Špina a synové.