AAAPOPTÁVKA.CZ přichází s velkou letní soutěží!

Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ vyhlašuje velkou letní soutěž. Ve hře je nejen iPad od společnosti Apple ale také zájezd v hodnotě 20 000 Kč a další hodnotné ceny.

Soutěž trvající od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012, tedy celé letní prázdniny, je rozdělena do dvou samostatných soutěží, které probíhají paralelně.

Objednejte jakoukoliv službu a tipujte pro výhru!

První z letních soutěží je určena novým či stávajícím dodavatelům poptávkového systému. Účast je podmíněna zakoupením kterékoliv služby a to v době konání soutěže, tedy v průběhu měsíců červenec a srpen 2012. Na základě zakoupení některé ze služeb se tedy může firma zúčastnit samotné soutěže a tipnout si, kolik poptávek bude zveřejněno na poptávkovém systému AAAPOPTÁVKA.CZ v období od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012.

Na autory prvních 3 nejbližších tipů čekají ceny ve formě Apple iPad, využití jakékoliv služby z portfolia poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ do výše 3 000 Kč a poukázka na čerpání pohonných hmot.

Zadejte poptávku, ohodnoťte její realizaci a vyhrajte zájezd!

Druhá část Velké letní soutěže je určena všem poptávajícím uživatelům AAPOPTÁVKA.CZ. Pro účast v soutěži je nezbytné poptat a realizovat v období od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012 poptávku z jakéhokoliv oboru činnosti a v jakékoliv výši. Následně je třeba ohodnotit dodavatele, který onu poptávku realizoval a vše zaslat s potřebnými kontaktními údaji, fotodokumentací a daným hodnocením do společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.. Vítěz soutěže se může těšit na zájezd v hodnotě 20 000 Kč dle vlastního výběru!

Veškeré podrobné informace k Velké letní soutěži a pravidlům obou soutěžních klání lze najít na stránce „Soutěž pro Dodavatele“ a stránce „Soutěž pro poptávající“.