Balkonové a okenní sušáky na prádlo

Balkonové a okenní sušáky na prádlo

Již dávno se nevyužívají šňůry na prádlo rozvěšené mezi stromy či někde v domácnosti. Právě proto jsou sušáky v současné době velkým hitem. Sušáky můžete rozdělit na venkovní neboli zahradní a vnitřní sušáky. Zahradní sušáky na prádlo jsou vyrobené z hliníku, díky čemuž jsou lehké. Lze na ně pověsit velké množství prádla a i přesto na ně dosáhnou sluneční paprsky a mají prostor se pohupovat ve větru. Díky tomu prádlo velmi rychle uschne a krásně voní. Ne vždy se máte v baráčku dostatek místa, aby jste si mohli vytvořit sušárnu, kam pověsíte čerstvě vyprané prádlo. Tento problém Vám vyřešíme díky široké nabídce sušáků do oken nebo na balkon.

Sušáky na balkon

Naše firma se zabývá prodejem a instalací venkovních sušáků na prádlo (okenní a balkónové sušáky). Tyto sušáky se staly velkou oblibou v panelových bytech. Sušáky na prádlo jsou vhodná jak na plastová okna, tak dřevěná. Tyto sušáky jsou výjimečné nejen svým vzhledem, ale i svou jednoduchostí a praktičností. Do našeho sortimentu patří jak sušáky do oken a na zábradlí, tak i sušáky do balkónů – lodžií.

Instalace sušáků na prádlo

V případě potřeby jsme rovněž schopni sušáky instalovat do Vašich oken. Cena za instalaci sušáků se pohybuje od 1.500 do 2.500,- CZK (dle nákladů na dopravu) a obtížnosti instalace (zejména vrtání v panelových domech). Po instalaci sušáků je záruka Vašich oken stále platná. Díky našim sušákům nemusíte zmenšovat místnosti tím, že byste zde svůj sušák odkládali.

Lodžiové sušáky se slevou

Lodžiový sušák na prádlo je určen pro všechny typy balkonů a lodžií. Je vhodný zejména pro zasklené lodžie a lodžie s výklopnými okny. Šňůry jsou na sušáku připevněny pomocí pohyblivých jezdců, které umožňují v případě potřeby šňůry odsunout na stranu či je případně úplně odstranit. Díky těmto jezdcům je také možné měnit vzdálenosti mezi jednotlivými šňůrami. Další výhodou tohoto sušáku je možnost přikoupení většího množství jezdců a tím také zvýšit počet šňůr. Lodžiové sušáky pro velkoodběratele a bytová družstva jsou s množstevní slevou!