Co by jsme měli mít s sebou v porodnici ?

Čekáte dítko a termín porodu je už za dveřmi ? Zajisté je vhodné si připravit soupravičku do porodnice. Víte, co si s sebou vzít pro miminko a co by vám ještě nemělo chybět?

Soupravičky pro miminko do porodnice
Jestliže prožíváte své první těhotenství, stoprocentně se k jeho konci budete zajímat, co byste si měla vzít s sebou do porodnice.
Doma máte určitě už hromadu oblečků, které jste si pro potomka připravila, ale otázkou zůstává, co vám bude v porodnici užitečné a co vám bude jen zbytečně zabírat místo.
V obchodech s potřebami pro miminko, ať už v kamenných či internetových, najdete mnohé soupravičky do porodnice. Jsou určené zvláště pro první dny vašeho miminka na tomto světě.
A co obsahují ? Můžete najít všelijaké soupravičky pro miminka . Většinou jde o dvoudílnou soupravičku, která má dupačky či polodupačky a kabátek. Volte dupačky či polodupačky, které mají zapínání v rozkroku. Umožní vám pohodlné přebalování miminka, aniž byste ho musela celé svlékat.
Kvalitní soupravičky určené do porodnice jsou ze stoprocentní bavlny, která opatří citlivé dětské pokožce maximální pohodlí.

Na co ještě nezapomenout?
Kromě soupravičky do porodnice pro miminko nesmíte zapomenout přibalit s sebou spoustu věcí a dalších maličkostí.
Pokud si chystáte tašku do porodnice, připravte si i papírové pleny, chrastítka, vlhké ubrousky a dudlík. Nezapomeňte také své věci . Budete potřebovat doklady, oblečení (kvalitní kojeneckou podprsenku s vložkami do podprsenky, kalhotky z přírodního materiálu, noční košile, pantofle, ponožky, župan), hygienické potřeby a další osobní věci.

Připravte si soupravičky do porodnice a další věci, které budete s sebou nutně potřebovat s předstihem. Nikdy nevíte, kdy se miminko ozve, že chce na svět. Buďte na tento okamžik připravená.