Garážová vrata napájená sluncem

Garážová vrata napájená sluncem

Společnost Olymps Door s.r.o. je jedním z největším prodejcem sekčních garážových vrat ve střední Evropě. Ve své nabídce představuje i novinku –  garážová vrata napájená sluncem.

Olymps Door přináší na trh solární systém NiceSolemyo určený pro automatizaci bran, garážových vrat a závor včetně těch, které se nacházejí daleko od elektrické energie. Systém lze instalovat kdekoliv bez nutnosti výkopů a propojování. Zvýšená kapacity baterie v kombinaci s minimální spotřebou energie zaručuje dostatečný výkon pro garážová vrata i při vysokém zatížení. Systém obsahuje fotovoltaický panel, který převádí sluneční záření na elektřinu a baterie, která uskladňuje energii vyrobenou panelem. Baterie poskytuje koherentní a kontinuální napájení během provozu. Tento princip je samozřejmě kromě ekonomického a praktického hlediska v souladu s ekologickými cíly společnosti Olymps Door.

Společnost Olymps Door existuje na trhu již 20 let, poskytuje více než 100 produktů, má síť autorizovaných prodejců a plnou podporu pro své produkty. Garážová vrata Vám bezplatně zaměříme a bezplatně nás můžete kontaktovat i na naší infolince. Výrobky mají certifikáty kvality a bezpečnosti od českých i evropských úřadů. Garážová vrata Olymps Door mají vynikající poměr kvality a ceny.

Více informací o garážových vratech Olymps Door naleznete na našich stránkách.