Jak lze nečekaně snadno a za krátkou dobu vydělat peníze

Jak lze nečekaně snadno a za krátkou dobu vydělat peníze

Po úspěšném červnovém vystoupení populárního investora Roberta Kiyosakiho přichází tým RichDad s dalším veřejným seminářem. Do pražského Kongresového centra jsme připravili na 6. listopadu SeminářRichDad Advisors, na kterém vystoupí hned tři klíčoví poradci a spolupracovníci Roberta Kiyosakiho. Posluchači se dozví aktuální pohled RichDad Advisors na současnou ekonomickou situaci, těšit se mohou na diskusi o současných hrozbách, příležitostech, ale také na konkrétní tipy, jak vydělat peníze i v době ekonomické krize a jak v současnosti nejlépe investovat.

Náročné investory, podnikatele, ale i návštěvníky, kteří s investováním teprve začínají, budou na semináři jistě zajímat informace z oblasti inovativní daňové, obchodní a ziskové strategie, která je hlavní doménouToma Wheelwrighta. Cenné know-how přinese také Andy Tanner, který pohovoří nejenom o situaci na trhu papírových aktiv, na které se specializuje, ale také o investicích do zlata a stříbra. Trh nemovitostí a hypoték pak rozebere Ken McElroy.
Vstupenky na Seminář RichDad Advisors, který nese podtitul Jak lze nečekaně snadno a za krátkou dobu vydělat rychlé peníze si můžete již nyní zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream.