Kočárky roan a autosedačky

Fusion Travel set je mimořádně elegantní a komfortní systém vhodný od narození dítě až do tří let, obsahující hluboký, sportovní kočárek a autosedačku. Systém tvoří: sportovní kočárek Fusion, vanička Slepper a autosedačka ION. Fusion je prostorný snadno ovladatelný kočárek. Přední 18 cm kola jsou otočné o 360 ° s aretačním pojistkou, zadní 26 cm kola je možné zabrzdit bezpečnostní brzdou. Dobré odpružení všech kol umožňuje pohodlnou jízdu nejen na silnicích a chodnících. Kočárek lze velmi snadno složit na plocho a všechna kola lze pohodlně a rychle oddělit od konstrukce. Má výškově nastavitelnou rukojeť v rozmezí od 90 cm do 110 cm. Sedačka kočárku je bezpečná, pohodlná a prostorná. Opěrka zad a opěrka nohou jsou polohovatelné pro sedící i ležící dítě. Stříška sedačky je sklopná s praktickým průhledným okénkem as kapsou na pláštěnku. Bezpečnost dítěte v kočárku zajišťují i pětibodové nastavitelné pásy s ramenními vložkami a odnímatelné, měkčené madlo před dítětem. Kočárek má velký upravitelný odkládací košík. Součástí příslušenství je i jednoduchý kryt před větrem skrytý na dostupném místě pod opěrkou nohou.
I když je kočárek vhodný pro děti od narození asi do 36 měsíců, lze integrovaným adaptérem připojit rychle, snadno a bezpečně na rám kočárku vaničku Slepper (je součástí sestavy) a zvýšit tak komfort pro dítě během prvních asi 6 měsíců. Sklápěcí střecha je vyrobena z vysoce kvalitní tkaniny, chrání před deštěm, větrem a slunečním zářením. Vanička je vybavena nastavitelným ventilačním systémem. Sleeper umožňuje přepravu nedonošených nebo velmi malých dětí v úplném lehu v autě. Tato poloha je pro děti při delším cestování nejzdravější. Kočárky mají integrovaný 3 bodový bezpečnostní pás a systém na upevnění na zadních sedadlech automobilu. Je homologovaná podle ECE R 44/04 jako dětské zádržné zařízení skupiny O univerzální kategorie a je možné v ní přepravovat v autě dítě do 10 kg.
Stejně bezpečně lze na konstrukci připnout autosedačku ION (je součástí sestavy). Je to autosedačka skupiny O + podle ECE R 44/04 homologovaná jako univerzální je možné v ní přepravovat dítě 0 do 13kg (od narození do 12/15 měsíců). Může být upevněna v protisměru jízdy na sedadle bez aktivovaného čelního airbagu. Autosedačku je možné upevnit v autě pomocí klasického tříbodového bezpečnostního pásu. Autosedačka ION je vybavena zabudovanou ochranou před bočními nárazy, která je zárukou většího pohodlí a bezpečnosti. Součástí autosedačky je měkká a prodyšná vnitřní vložka a pětibodový bezpečnostní pás s ramenními vložkami. Autosedačka má nastavitelnou rukojeť, která se nastavuje dopředu, když je nainstalována v autě, kolmo vzhůru při přenášení sedačky, nahoru nebo dozadu, pokud je připnutá na konstrukci kočárku, dozadu při použití jako domácího křesílka. Má polohovatelnou odnímatelnou stříšku, která se dá použít i jako clona na okno v autě. Potah se dá lehce sundat a prát. Taška na kočárek Pappabag a slunečník jsou v barvě setu.