Matrace VEGAS

Nemůžete na svých současných matracích pohodlně usnout? Ráno se budíte s bolavými zády a pocitem únavy? Toužíte se opět dobře vyspat a dopřát kýžený odpočinek celému tělu? Naše dlouholeté zkušenosti s výrobou matrací vám pomohou docílit efektivního spánku a odpočinku. Díky vyvážené kombinaci tradice, moderních poznatků a technologií přinášíme komfortní matrace Vegas, které splňují vysoké požadavky na kvalitní spánek a relaxaci celého organismu. Nejen bezproblémové matrace, ale také funkční rošty a další doplňky přispívají k vysokému spánkovému komfortu vaší postele. Matrace Vegas jsou k dispozici nejen ve variantě pro dospělé, ale také pro naše nejmenší jako Vegas Kids pro děti ve věku 0-4 let.

Výběr matrace není snadný. Na trhu existuje celá řada výrobců a nepřeberné množství druhů a názvů matrací. Jak správně matraci vybrat se dozvíte na našich internetových stránkách. Pokud potřebujete konzultovat nákup matrace, kontaktujte nás. Rádi vám pomůžeme s výběrem optimální matrace právě pro vás.

V naší nabídce figurují matrace ortopedické, pružinové, latexové a také taštičkové. U všech typů matrací dbáme při výrobě na každý detail. Jen tak vám můžeme nabízet matrace pro dobrý spánek a splnit vaše očekávání.  Ortopedické matrace jsou vyrobeny pro vaše maximální pohodlí. Podporují odstraňování napětí ze svalů, šlach a páteře. Jejich ergonomické vlastnosti vysoké úrovně zajišťují dokonalou oporu těla.

Při výrobě matrací Vegas jsou přísně dodržovány všechny technologické postupy. Matrace podrobujeme přísným testům a zkouškám odolnosti. Již při výběru materiálů je myšleno na budoucí údržbu. Potah matrace se velmi snadno sejme a čistí. Díky tomuto faktu zůstává matrace hygienicky čistá po celou dobu užívání.

Rychlý a spolehlivý zákaznický servis, dodání zboží zdarma na adresu určení, záruka na všechny pružinové a taštičkové matrace 20 let patří ke standardu firmy. Sledujte naše akce a pořiďte si nové matrace Vegas s výraznou slevou, která vás jistě potěší.