Penzion U Achilla

Český Krumlov je jedním z nekrásnějších historických měst ČR. Protéká jím řeka Vltava a ta město rozděluje na dvě části. Na jednom břehu je historické centrum se spoustou krásných historických, památných a vzácných budov, na druhé břehu ční majestátně hrad a překrásný zámek.  Český Krumlov je město kulturního dědictví (pyšní se 300 památkově chráněnými objekty zapsanými do seznamu památek UNESCO), městem umění a kultury (jsou zde galerie, muzea, vzácné otočné hlediště, konají se v něm hudební a divadelní festivaly), městem kongresové a incentivní turistiky, městem s krásnou přírodou a nespočetným sportovním, uměleckým vyžitím.
Pokud hledáte penzion Český Krumlov, neváhejte toto město navštívit a poznat všechny jeho krásy.

Pokud jste se nechali zlákat k návštěvě tohoto krásného města, můžete využít lákavé nabídky ubytování v penzionu U Achilla. Tento penzion vám a vaší rodině poskytne útulné, krásné, čisté a moderní ubytování v Českém Krumlově s jedinečným pohledem na okolí a centrum Českého Krumlova. Penzion je rodinným podnikem a tak se zde setkáte s příjemnou, rodinnou atmosférou.

Penzion U Achilla – penzion Český Krumlov má výbornou pozici a nachází se v centru města, asi jen 10min chůze od náměstí a poskytne vám nádherný pohled na zámek a centrum Českého Krumlova. Jistě vás mile překvapí čisté pokoje, dobré ceny za ubytování a skvělá možnost výborných snídaní formou švédských stolů, která je již zahrnuta v ceně ubytování.
Romanticky laděné a útulné pokoje jsou v penzionu u Achilla vybaveny moderním nábytkem, WC, sprchou nebo vanou. Každý pokoj je jiný, má svou příjemnou barvu a lze jej doplnit přistýlkou při vaše děti.
Pro ty z vás, kteří přijedete do Českého Krumlova svým automobilem, je zde připraveno parkoviště přímo u penzionu. Potřebujete-li WIFI připojení ke svému pobytu v Českém Krumlově, i to není v penzionu u Achilla žádný problém.
Cyklisti a milovníci jízdy na kole budou jistě rádi za individuální program s návrhem cyklotras, které připravili majitelé penzionu u Achilla.

Penzionu U Achilla – penzion Český Krumlov vám a vašim blízkým jistě zpříjemní a zkrášlí pobyt v Českém Krumlově.