Praha 4 novostavby

 

Současná doba přeje nákupu nemovitostí. Ceny za prodej bytů jsou velmi nízko a koupit byt v novostavbě se aktuálně vyplatí. Na výběr je z mnoha developerských projektů v Praze. Každý si vybere svou oblíbenou lokalitu a velikost bytu podle potřeby. Aktuální velmi zajímavý projekt se nachází v Nuslích na Praze 4 – Libertybuilding.

 

Libertybuilding v sobě spojuje rodinné bydlení se zázemím pro úspěšné podnikání. Jedná se o rekonstrukci bývalé továrny ETA a vystavění nové přilehlé budovy. Tato lokalita nabízí úžasné moderní bydlení, s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností v okolí. Projekt bude dokončen na jaře 2014 a nabídne 114 bytových jednotek, 6 nebytových prostor a 129 garážových stání.

 

Nové byty v Praze 4 – Nuslích jsou vhodné pro mladé aktivní lidi, kteří hledají blízkost centra. Vhodný je také pro rodiny s dětmi. Provoz v okolí je minimální a školky nebo školy jsou v těsné blízkosti. Vaše děti to tak budou mít z domu kousek jak do školy tak na různé zájmové aktivity , kterých je v okolí nabízeno nespočet. Nečekejte ani minutu a navštivte náš web a vyberte si svůj vysněný byt dokud je ještě volný.