Rekonstrukce bytového jádra

Rekonstrukce koupelny od profesionálů

Toužíte po moderní a krásné koupelně, ale ta vaše je stará a zašlá? Nezoufejte, vaše přání splní profesionální tým odborníků na rekonstrukce koupelny v panelovém bytě. Postaráme se o vše potřebné od návrhu, přes kalkulaci a demontáž původních prvků jádra až po zrealizování samotné rekonstrukce koupelny. Součástí naší práce je také navržení a rozvedení vody, kanalizace, topení i plynu. Rekonstrukce koupelny je prováděna za pomoci těch nejkvalitnějších materiálů.

Profesionální rekonstrukce bytu

Kompletní rekonstrukce bytu pro nás znamená novou podobu našeho bydlení. Než usedneme v novém a dovybavíme byt posledními doplňky, čeká na nás náročná cesta stavebních úprav.

Zednické práce za skvělé ceny

Hledáte opravdové odborníky na zednické práce v Praze a Středočeském kraji? Využijte naši velkou nabídku služeb zahrnující rekonstrukce bytového jádra, rekonstrukce koupelny, veškeré stavební a zednické práce.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.