Zimní pneumatiky pro rok 2012

 

Zimní sezóna brzy začne a s ní opět starosti s pořízením zimních pneumatik. Zákon, kdy je povinnost mít zimní obutí je již rok v platnosti, proto by řidiče nemělo nic překvapit. Pokud i vy patříte mezi ty, kteří mají zimní pneumatiky s dezénem menším než 4mm, určitě byste neměli zapomenout na včasné pořízení pneumatik.

 

Včasné pořízení zimních pneu s sebou nese několik výhod. Nákup pneumatik v letních měsících mimo sezónu probíhá určitě rychleji. Obchody s pneumatikami nejsou zavaleny objednávkami a dokáží rychle zareagovat a vyhovět vašim požadavkům. Další výhodou je určitě cena. Můžete koupit kvalitní pneumatiky s nejlepším hodnocením loňských modelů za výprodejové ceny. Obchody se snaží zbavit starších typů pneumatik a proto je prodávají velmi levně. Kromě těchto výhod můžete mít dobrý pocit, že jste na zimu připraveni a při nenadálém sněhu a mrazu vás již nic nepřekvapí.

 

Jaké typy pneumatik tedy koupit? Na výběr máte z širokého množství různých výrobců. Doporučujeme se zaměřit na vítězné pneumatiky pro loňskou zimu. Takovéto pneumatiky pořídíte s velkými slevami. Jedná se například o model Continental CONTI WINTER CONTACT TS800 Tato pneumatika používá nový tvar „šestihranných lamel“, novou běhounovou směs a agresivní směrový dezén s širokými příčnými V drážkami. Hydrodynamický odvod vody zajišťují moderní šestihranné lamely a dávají vyšší stabilitu při průjezdu zatáčkou. Tento typ pneumatik nabízí vyšší adhezi k mokrému, zasněženému a zledovatělému povrchu a vyšší životnost. Další kvalitní pneumatikou je Michelin ALPIN A4 GRNX Nejnovější zimní pneumatiky MICHELIN ALPIN A4 se vyznačují oproti předchůdci ještě větší trakcí, kratší brzdnou dráhou a delší řivotností. V-profil zajišťuje velmi stabilní jízdí vlastnosti, pneumatika má větší počet lamel, které jsou uspořádány v různých úhlech což se pozitivně projevuje v přímé jízdě, ale také větší silou bočního vedení v zatáčce.

 

Kvalitních pneumatik je na trhu mnoho. Vybrat si můžete v internetovém obchodě pneu360.cz který nabízí pneumatiky levně a s dopravou do druhého dne. Navštivte web a pořiďte si pneumatiky ještě dnes.