Bazénové příslušenství – TERMOBAZÉNY s.r.o.

Máte na své zahradě bazén? Chtěli bystro zastřešit? Zajímáte se o zastřešení bazénů? Chcete si prodloužit koupací sezónu a využít k tomu bazénové zastřešení? Chcete mít svůj bazén vždy perfektně připravený a čistý? Potřebujete bazénové vysavače?

Firma TERMOBAZÉNY s.r.o. pro vás zajišťuje komplexní služby v oblasti bazénů. Díky naším službám, vybavení a znalostem se nemusíte o nic starat. Stačí nám zadat požadavek a zbytek zařídíme my.

Na vaší zahradě máte bazén, ale nemáte jej zastřešený? Přemýšlíte o tomto doplňku bazénu? Obraťte se na nás. Zastřešení bazénů vám prodlouží sezónu o několik měsíců a koupat se můžete, když není úplně ideální počasí. Další výhodou bazénového zastřešení je ochrana před nečistotami, udržování tepla a další. Zastřešení vám ušetří mnoho starostí, času a peněz. Pokud máte malé děti a zvířata, tak se již nebudete muset bát, aby nespadli do vody.

Bazénové zastřešení můžete vybírat z různých druhů tvarů a materiálů. Před výběrem si musíte vytyčit kritéria, která by mělo zastřešení splňovat. Jedná se o výšku, uživatelnost, vhodnost do prostředí, ve kterém žijete a další. Jsme si vědomi, že ne každý této problematice rozumí. Proto jsme tu pro vás my, odborníci s dlouholetou zkušeností. Přesně budeme vědět, které zastřešení se bude hodit na váš bazén.

I přesto, že budete mít zastřešení, tak se úplně neuchráníte nečistotám. Proto je nutné mít bazénové příslušenství, které udrží ve vašem bazénu čistotu a zdravotní nezávadnost. Základním vybavením každého bazénu by měl být bazénový vysavač. Bazénové vysavače jsou v nabídce v různých tvarech a druzích.

Celoroční bezpečnostní bazénové plachty

Celoročně chránit bazén před nečistotami, ohřát bazénovou vodu a udržet  její teplotu a navíc ochránit Vás, Vaše děti a domácí mazlíčky před pádem do bazénu…toto spolehlivě dokážou celoroční bezpečnostní bazénové plachty. Tyto plachty, které firma vyrábí již 8. rokem a dodává je do celé ČR, Slovenska a okolních států, jsou další alternativou celoročního zakrývání bazénů, jsou vhodné pro zapuštěné a částečně zapuštěné bazény všech tvarů.

Na www.termobazeny.cz naleznete kompletní nabídku. Vyberte si sami zastřešení bazénů nebo bazénové vysavače. Nebo si nechte poradit od oborníků.