Designové vany

Designový koupelnový nábytekKomu by se chtělo z vyhřáté vany či sprchy vylézat do studené koupelny? Koupelna je přece symbolem tepla, pojďme si v ní teplo udělat. Koupelna není pouze soubor nábytku, pěkných obkladů a vodovodních baterií, je důležité tu navodit domácí, příjemnou atmosféru a k tomu je potřeba teplo. Společnost HOPA CZ vám nabízí řešení v podobě moderního designového radiátoru.

Koupelnové radiátory jsou nejen velmi praktickými pomocníky, když potřebujete usušit ručník či utěrku, v současné době jsou také vyhledávanými estetickými doplňky každé koupelny. HOPA CZ proto uvádí na trh nové modely radiátorů, které byly inspirovány celosvětovými módními trendy. Teplovodní radiátory na www.hopa-koupelny.cz jsou ošetřeny speciální antikorozní vrstvou, díky které mohou být bez problémů vystaveny poměrně agresivnímu prostředí koupelny.

Můžete vybírat z široké škály modelů. Produktová řada Omega R představuje klasické pojetí koupelnového radiátoru, jehož oblouková žebra usuší rychle každou tkaninu. Modernějším pojetím obloukového radiátoru je série Retto, která tuto klasiku kombinuje s trojúhelníkovými tvary a nebojí se ani barev, takže vedle klasické bílé či chromované můžete vybírat z celé palety barev.

Chcete-li dosáhnout jedinečného efektu, doporučujeme radiátory Zebra, které střídají širší a užší žebra a vytvářejí tak velmi moderní design. Neobvykle působí také věžovité uspořádání radiátoru Tower. K ozvláštnění přispívá také možnost zakoupit tyto radiátory ve dvoubarevném provedení. Máte-li malou koupelnu, jistě oceníte praktické řešení topidla řady Indivi, které je konstruováno tak, že přes celou topnou plochu je umístěno zrcadlo. Neváhejte a pořiďte si i vy unikátní koupelnový radiátor s osmiletou zárukou od společnosti HOPA CZ.