Dětské knihy a potřeby

V dětské knihy obchodech, najdete knihy s pevnými materiály, které jsou vyvíjeny pro děti a pro děti do a včetně předškolního věku a školka let. Toy knihy mohou být vyrobeny z odolné tkaniny, tkaniny a kartonu, který je někdy polštářky. Říká se jim hračky Knihy. Tyto knihy se čtou, ale také být hrál si s tím děti a batolata.

Tyto knihy jsou první intro na písemné knih a jsou velmi důležité pro vývoj dítěte a péči. Mnoho hračky Knihy mají známý příběh nebo dětské říkanky téma. Téměř vždy se knihy mají velké obrázky nebo světlé barvy. Můžete také najít hračku knihy, že „pop up“ obrazy, které můžete přeskočit z jedné stránky na druhou.

Mohou naučit obrátit stránku, která je důležitou vznikající gramotnost krok, a slyšet jazyk jako se také číst jim. Knihy jsou určeny pro sdílení, jako dospělý nebo starší dítě může číst jim to. Znalost této knihy pak často půjčuje sebe i na dítě vlastně „čtení“ knihu z paměti (opět dalším důležitým krokem v procesu čtení). Tímto způsobem se dítě učí jazyk. Kromě toho, knihy mnoha dětských opakovat slova. To vede k vytváření paměti stopu do nitra dítěte dopisů a zvuk slovo (a), jak je slyšet a při pohledu často. To pak vede ke knize být čteno dítě a knihy stává dítěte oblíbené.

Příště, tedy vy jako rodič, přítel nebo příbuzný dítěte nebo dítě projít uličku obsahující tyto barevné, hravé knihy, které vypadají opravdu lákavá pro děti, neprojdou je. Dělají skvělé dárky! Je vysoce pravděpodobné, že má dítě bude mít tyto knihy a to jak ve hře a jako výukový nástroj. Na počátku knihy povede dítě k lásce společné čtení, vy nebo někdo čte knihu pro dítě a modely pro čtení procesu a s nimi. Dítě nebo dítě budou milovat dotýkat nebo pocit knihu, a opět jsou tři smysly v tomto procesu (zrakové, sluchové a kinesthetic zkušenosti dotyku). Kniha bude hračka, ale především vštípit dítěti lásku knih jako příjemný a zábavný zážitek. To bude položit základy pro celoživotní radost z čtení.