Dětské postýlky a design

V současné době většina dětí mají své vlastní prostory, a rodiče se starat o jeho designu. Dětský pokoj je vlastní osobní svět, kde nejdůležitější a nejzajímavější události v jeho životě se bude konat. To je důvod, proč by rodiče měli rozumně dojít k rozhodnutí, které navrhnout si vybrat pro své dítě na pokoji. Vzhledem ke své multifunkčnosti, existuje mnoho faktorů, které ovlivňují
dětského pokoje komfort. Nicméně, tam jsou některá obecná pravidla, které by měly být brány v úvahu při navrhování dítěte pokoj. Nejprve je nutné zajistit teplé, světlé a pohodlné prostředí v dětském pokoji. Je žádoucí, aby místnost se nachází na slunné straně. Neměl by tam být další nábytek – mobilní a neklidné děti potřebují více prostoru, místnost s malým počtem věcí se snadno udržuje v čistotě a pořádku. Vyberte víceúčelový a mobilní nábytek. Koneckonců, s věkem, s cílem splnit rostoucí potřeby dítěte, měli byste jej nahradit novou.

Design pro nejmenší

Dětská postýlka, ohrádka, židlička, zásuvková skříň pro různé oblečení, stolní – to je typický soubor nábytku, které děti potřebují. Ale dětský pokoj by měl mít ekologické bezpečnosti. Nekupujte nábytek vyrobený z sololit, nekvalitních plastů a dalších materiálů, které mohou obsahovat alergeny a karcinogeny, jako je formaldehyd a fenol. Je důležité si uvědomit, že nábytek by se měl skládat z materiálů, které prošly požadovanou certifikaci. Pokud máte malý byt, mobilní a funkční, je právě pro vás, například: rozkládací komodu. K dispozici je také převodovka typ nábytku. Poté, co koupil jednou, můžete jej použít na dlouhou dobu, až deset let bez výměny. Židle tohoto typu může být upravena o dítě jakéhokoli věku.

Na dětský pokoj by měl být v pastelových barvách, ale můžete také přidat několik výrazných prvků do místnosti. Nepokládejte na pokoji cokoliv, co může způsobit alergii. Například, to je lepší zavěsit tlusté závěsy v místnosti, protože se usazovat prach. Totéž platí pro koberce. Světelné záclony bude vhodnější. Navíc jsou snadno sejmout a vyprat z prachu, který snižuje riziko onemocnění plic. Osvětlení by mělo být dostatečně jasné a jeho zdroj by neměl sbírat prach. Dobrý nápad, může být systém hlavních a místních velikánů – krásná lampa s stínítka na stropě a řada dalších osvětlení, jako jsou lampa, svícnů či podlahové lampy. Klima v dětském pokoji má významný dopad na zdraví dítěte. Je důležité vytvořit vyvážený atmosféru v místnosti, například, je-li místnost je často zima, měli byste umístit ohřívač, v suché a teplé místnosti se doporučuje instalovat zvlhčovač vzduchu. Pokud chcete přidat komfort v návrhu dětského pokoje s atributy, jako jsou polštáře nebo měkké hračky, ať jsou vyrobeny z přírodních a vysoce kvalitních materiálů.

Pokoj pro předškoláky

Když dítě roste i vás a on / ona pochopit přínos místnosti samostatný dětský. Dítě dostane možnost hrát sám a odpočinout od ostatních členů rodiny. Ale je třeba změnit nábytek podle věku dítěte. Měli byste si koupit novou dětskou postel (může být pohovka nebo postel), nové židle a stoly, police, zásuvková skříň na hračky. Je třeba poznamenat, že nábytek musí být bezpečný, stabilní a bez ostrých hran a všechny potřebné certifikace. Víme, že děti v tomto věku mají rádi hraní her. Takže prostor lze rozdělit na dvě zóny: pro hry, spánek a odpočinek. Pokud vaše dítě tráví spoustu času na hry, musíte dát velký prostor na to. Nejběžnější verze je pořádání nábytku podél stěn místnosti a herní zóna je soustředěna v centru do dětského pokoje. Můžete použít i jiný přístup – oddělení místnosti v polovině. V tomto případě je herní plocha lepší pozici v polovině lehčí, s oknem a spaní bude zbývající část. Pro přesnější diferenciaci Game Zone, můžete identifikovat s nábytkem, který spadá do kategorie „hra“: stůl, židle, police na hračky. Postel a skříň bude rekreační oblast. Barvy hrají také důležitou roli. Nepřebarvujte strop v tmavých barvách. Je to deprimuje dospělé, tak soudit sám sebe.

V každém případě při navrhování dítěte místnosti, kde je důležité vzít v úvahu přání dítěte. Koneckonců, jeho / její nálada vliv na prakticky všechny konstrukční prvek, nech to být koberec, na kterém hraje, nebo závěsy, které on / ona si uvědomuje rostoucí z postele, nebo oblíbené hračky a knihy.