Hračky pro holky 2

Holčičky si stejně jako kluci rády hrají, i když mezi její nejoblíbenější hračky pro holky nepatří auta, a roboti, ale nejčastěji to jsou panenky a jejich příslušenství. Holčičky často napodobují chování maminek a tak velmi rády vozí svoje panenky v kočárcích, přebalují je a mnoho dalšího.

Navíc časy kdy holčičku uspokojila „jen“ mrkací panna už jsou dávno pryč. Dnešní miminka umí o mnoho více. Umí plakat, čůrat, pít a dokonce i jíst specialní stravu. Proto se vaše holčička bude cítit jako opravdová maminka, což ji pomáhá se rozvíjet. Navíc panenky obsahují nespočet doplňků, které vaší ratolesti udělají obrovskou radost.

Mezi nejčastější panenky se řadí Barbie, které patří na první pozici hraček už dlouhá léta. Každá holčička si navíc zajisté vybere i svoji hrdinku podle svého vkusu. Od lékařky, až po vášnivou řidičku závodních aut. Pro Barbie panenky se v naší nabídce nachází a spousta doplňků jako jsou náhradní oblečky, boty, kočáry, a dokonce i různé typy účesů a barevných vlasů.

Další, už větší doplňěk, je nábytek pro panenku, který lze zakoupit v několika cenových relacích. Může se koupit pouze nábytek, ale i celý byt, ve kterém bude panenka vaší dcery bydlet.

Pokud vaše dcera panenky Barbie má opravdu ráda, tak ji bezpochyby nesmírně potěší i Barbie aktovka, se kterou se bude moct pochlubit svým kamarádkám. Nejedná se o klasickou školní aktovku, ale o luxusní domeček, který vznikne rozložením této aktovky.

Panenky typu Baby Born jsou u holčiček také velmi rozšířené, jelikož se chovají přesně jako miminka. Umí hýbat končetinami, jíst i pít a dokonce i čůrat do plenek. Miminka je možné koupat. Vaše ratolest si navíc může vybrat zda li chce holčičku, nebo chlapečka.

Stejně jako u Barbie panenek je i u Baby Born nespočet různých doplňků. Mohou to být kočárky, se kterým může vaše dítě jezdit na procházky, nebo speciální strava pro panenku. Samozřejmostí jsou i Baby Born lahvičky, ze kterých panenka dokáže pít. Zakoupit se dá i celá sada jako je strava, dudlík a lahvička.

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhraček.cz