Kabriolet na léto – velká letní soutěž Auto ESA a Sauto.cz

Tři šťastní výherci letního kvízu Auto ESA a portálu Sauto.cz si užijí deset dní s luxusním kabrioletem BMV Z4. Stačí správně zodpovědět 10 otázek na www.kabrioleto.cz.

Auto ESA, jeden z nejúspěšnějších prodejců ojetých vozů v České republice, a internetový portál Sauto.cz zahajují společnou letní soutěž s názvem Kabriolet na léto. Motoristé, kteří v termínu od 2. července do 12. srpna správě zodpoví soutěžní otázky na stránkách www.kabrioleto.cz, postoupí do slosování o desetidenní jízdu v luxusním kabrioletu BMW Z4 a smartphone. Soutěž má tři kola, takže velkou letní jízdu si mohou užít hned tři vítězové.

 Luxusní vůz BMW Z4 do soutěže zapůjčilo autocentrum Auto ESA. Vítězové budou mít zapůjčený kabriolet plně k dispozici po dobu deseti dnů i s nadstandardním pojištěním. Mohou si tedy užít dovolenou s luxusním vozem.

„Léto znamená dobu dovolených. Chtěli jsme tedy připravit akci, která letos motoristům umožní strávit dovolenou opravdu výjimečným způsobem, a hledali jsme vhodného partnera. Naše volba nakonec padla na Sauto – největší motoristický portál v České republice,“ říká Filip Kučera, marketingový ředitel Auto ESA. Věříme, že si vítězové s kabrioletem BMW Z4 užijí jedinečnou letní jízdu,“ dodává.

„Portál Sauto.cz má denně 60 000 unikátních návštěvníků. Jsem přesvědčen, že nová letní soutěž ve spolupráci s Auto ESA přinese vítané oživení,“ říká Michal Zadák, manažer serveru Sauto.cz. To je největším automobilovým portálem v České republice patřící pod českou internetovou jedničku Seznam.cz.

Kabriolet BMW Z4 je luxusní vůz především pro mladší a sportovně zaměřené motoristy.  V Auto ESA mají mladí i sportovněji naladění motoristé každý den na výběr množství sportovních vozů všech cenových kategorií v té nejvyšší možné kvalitě. Autocentrum důkladně prověřuje nejen technický stav všech nabízených automobilů, ale i to, jestli vůz nebyl kradený nebo zda není po nehodě, která by měla vliv na jeho jízdní vlastnosti.

Kromě bohaté nabídky mohou motoristé u Auto ESA využít i mimořádně výhodné půjčky či další benefity podle vlastního výběru. Z Auto ESA díky tomu můžete odjet v ojetém voze té nejvyšší dostupné kvality, získat půjčku za výhodnějších podmínek než v bance a benzin na rok nebo až  osmdesátiprocentní slevu na pojištění.