Nabídka slev

Slevy na internetu
Kdybychom si měly
rekapitulovat tři největší výhody v online nákupu na internetu, byly by to jednoznačně jednoduchot, pohodlí a nízká cena. Toto tvrzení potvrzují i výsledky šetření portálu Heuréka, které zkoumalo právě důvody, proč lidé v online obchodech. Je ale nakupování na internetu stále tak výhodné, a za jakých podmínek?

Portálem nabízejí slevy (slevomatem) se rozumí www stránka, která sdružuje zajímavé slevy z různých oblastí. Většinou se však jedná o dnešní slevy z oblasti gastronomie, adrenalinových a sportovních zážitků, dovolených a romantických lázeňských pobytů, ale i nejrůznější nabídky zboží všeho druhu. Tyto portály nabízejí opravdu výrazné slevy, hovoříme zde o slevách často vyšších než 45% z původní ceny, nic méně chce to rovněž být zdravě nedůvěřivý a číst mezi řádky. Obecně můžeme portály se selvy dále dělit na dva druhy z hlediska fungování portálu.

Vyzkoušejte slevový agregátor nelo.cz.

Už jsme hovořili o zdravé nedůvěře a to platí samozřejmě i pro sdělování osobních dat nebo jakékoliv poplatky předem. Pokud ale budete nakupovat na známých ověřených slevových portálech, nic vám nehrozí, takže hleďte na stáří portálu a reference, a pokud si ani pak nebudete jistí, nebojte se zajít/zavolat přímo do podniku, kde má být velká sleva provozována a optat se na její existenci.