TZ – časopis MOTORBIKE startuje

TISKOVÁ ZPRÁVA                                                                                                      

 

 

ČASOPIS MOTORB!KE STARTUJE

Nový měsíčník nahradí tituly MOTORÁJ a SUPERMOTO!

 

 

PRAHA, 22. 8. 2012 – redakční týmy dvou stálic české motocyklové mediální scény uplatní své zkušenosti při vzniku moderního měsíčníku MOTORB!KE. Ten osloví čtenáře nejen SUPERMOTA a MOTORÁJE kvalitním čtením a zároveň přijme závazky vůči předplatitelům.

 

 

První vydání nového standardně 116 stránkového titulu se na prodejních místech objeví 25. září 2012 a naváže na službu, kterou téměř patnáct let poskytoval magazín SUPERMOTO a dvanáct roků časopis MOTORÁJ.

 

Za novým projektem stojí ostřílení šéfredaktoři uvedených měsíčníků Ivan „Scoob“ Bezděk a Pavel Suchý, jejichž více než desetileté zkušenosti a pečlivý výběr nejlepších externích spolupracovníků obou redakcí zaručují kvalitní a objektivní práci. MOTORB!KE tak bude vyváženým zdrojem objektivních informací i motorkářské zábavy a motosportu. Čtenáři zde najdou jak oblíbené a úspěšné rubriky původních časopisů, tak i rubriky nové.

 

„Každý z obou časáků byl dobrý, ale přece jen to chceme dělat ještě líp,“ říká ke vzniku MOTORB!KU Ivan Bezděk.

 

Ojedinělost projektu je už v jeho podstatě daná nadšením pro novou věc i atmosférou osvobozenou od složitých komerčních zájmů víceoborových vydavatelství. Měsíčník MOTORB!KE nastartuje rozšířeným vydáním. Do portfolia titulu bude patřit rovněž roční katalog motocyklů a v budoucnu i další moto aktivity.

 

„Dobrý časopis přijímaný pozitivně všemi stranami by neměl vypadat jako opsaný produktový list,“ komentuje spuštění nového projektu Pavel Suchý. „ Základem jsou objektivita, čtivost, perfektní fotky, fundovaní autoři, čistý design a samozřejmě zpětná vazba. Tohle je jediná cesta, jak vrátit do moto médií důvěru.“

 

 

 

Vydavatelem nového časopisu MOTORB!KE je společnost X Ray media, s.r.o.

 

 

Kontaktní údaje:

 

X Ray Media, s.r.o.

Vrbova 1427/19

147 00 Praha 4 – Braník

IČ: 24307483

DIČ: CZ24307483

 

Mobil: +420 608 323 233

E-mail: asistent@motorbike-czech.cz