Ventilátory oceníte v paneláku i v rodinném domě

Máte doma alergika a bojujete s plísněmi? Za množení plísní může nadměrná vzdušná vlhkost. Čtyřčlenná rodina vyprodukuje v bytě za jeden den přibližně 12 litrů vzdušné vlhkosti. Kondenzací par z dýchání v místnosti jsou to až dva litry na osobu, další dva litry z vaření vody, při koupání se vyprodukují přibližně tři litry vlhkosti a poléváním květin další dva litry. Jak se ale vlhkosti zbavit? No přeci zcela jednoduše, za pomoci ventilátorů. Ventilátory do koupelny Vás zbaví vlhkosti a ventilátory na WC zase pachů. Tak nač čekat.

Majitelé rodinných domů, větších prostor či skladů jistě nepohrdnou ani bohatou nabídkou průmyslových ventilátorů. Průmyslové ventilátory zvládnou odvětrat a vysušit i velké skladovací prostory či rozlehlé domy. Máte doma alergika a bojujete s plísněmi? Za množení plísní může nadměrná vzdušná vlhkost. Čtyřčlenná rodina vyprodukuje v bytě za jeden den přibližně 12 litrů vzdušné vlhkosti. Kondenzací par z dýchání v místnosti jsou to až dva litry na osobu, další dva litry z vaření vody, při koupání se vyprodukují přibližně tři litry vlhkosti a poléváním květin další dva litry. Jak se ale vlhkosti zbavit? No přeci zcela jednoduše, za pomoci ventilátorů. Ventilátory do koupelny Vás zbaví vlhkosti a ventilátory na WC zase pachů. Tak nač čekat.

 

 

Majitelé rodinných domů, větších prostor či skladů jistě nepohrdnou ani bohatou nabídkou průmyslových ventilátorů. Průmyslové ventilátory zvládnou odvětrat a vysušit i velké skladovací prostory či rozlehlé domy.