Vyšívání – předlohy na přání

Křížkování je dnes opět v kurzu  Přestože na trhu je velké množství předloh různých žánrů, může se stát, že předlohu přesně podle vašeho gusta nenajdete. Vyšívací předlohy na přání vám umožňují realizovat vaše představy do puntíku. Galerie vašich předloh – takto mohou vypadat šablony vytvořené podle vašich obrázků. Obrázek upravíme podle vašeho přání a převedeme na šablonu pro křížkovou výšivku. Předlohu dále upravíme, aby motiv co nejvíce vynikl a odstraníme tzv. rozsypaný čaj. Předlohy tvoříme pro nejširší výběr přízí, včetně českých mulinek, perlovek, Baleriny a Puppets.

Hledáte návod na vyšívání či charakteristiku přízí? U nás najdete také převodní tabulky přízí DMC, Anchor a Puppets. Věnujte originální dárek, vyšijte si domácího mazlíčka, zvěčněte svoji svatební fotografii. Inspiraci se meze nekladou.

Máte přesnou představu, co byste rádi vyšili, ale nemáte obrázek? Nebojte se a představu nám sdělte. Pokusíme se pro vás předlohu namalovat přímo. Chtěli byste například zebru skákající o tyči či berušky horolezce :-)? Nabízíme také drobné vyšívací předlohy zdarma ke stažení.