Woody hračky 2

Již je tomu pár let kdy jsme byli v takovém věku, ve kterém jsou momentálně naše děti. Neustále si chtějí hrát, jsou zvídavé a někdy nám přijde že nám nedají vůbec pokoj. Ovšem když se na to podíváme s nadhledem tak jsou naší přesnou kopií, ovšem s rozdílem možností, které se dnešním dětem nabízí.
Jedná se především o množství hraček, které dnešní, už tak dost nasycený, trh nabízí. Naše děti si ovšem uchovaly zálibu v dřevěných hračkách, se kterými jsme si hráli i my. Samozřejmě je i nespočet plastových hraček, ale nad přírodní a zároveň kvalitní materiál prostě není.
Z toho důvodu náš sortiment nabízí nepřeberné množství dřevěných hraček, které vaší ratolesti vykouzlí úsměv na rtech.
Jednou z hraček pro úplně nejmnší děti, které ještě leží v postýlce, naše nabídka nabízí závěsný kolotoč nad postýlku. Další podobnou hračkou je vkládací krabička, do které se vkládají kostky podle tvaru v krabičce. Tato hračka je výborná na procvičování motoriky dítěte.
Dokonce neodzvonilo ani dobám kdy jsme za sebou tahali kačera. Pravda, dnes už to není kačer, nýbrž pejsek nebo kočička. Záleži jen na vkusu.
Starší děti si rády hrají se stavebnicemi a tak by se jim mohla líbit i vlaková souprava i s koleji. Ty si může postavit podle své fantazie. Vlakových souprav včetně kolejí je v našem sortimentu obrovské množství, takže si zajisté vybere každý. Samozřejmostí je nejrůznější příslušenství k dráze. To může být uz jako přejezd se závorami, nebo most s tunelem. Novinkou je víceúrovňové nádraží, se kterým si vaše dítě bude připadat jako opravdový strojvedoucí.
Hračky Woody se ale nezaměřují jen na hračky pro nejmenší děti. Na trhu jsou i hračky jako hlavolamy, pexesa a nebo labyrint jehož úkolem je dostat kuličku skrz několik zábran až do cíle. Naše nabídka se skládá i z novinky – mikáda. Tato společenská hra zajistí zábavu nejen dětem ale i jejich rodičům nejen na dlouhé zimní večery.

Fonetip s.r.o.
www.mrakyhracek.cz