Puzzle 2

Pokud chcete zabavit nejen vaši ratolest, ale i sami sebe, tak není lepší volba, než koupě puzzlí s motivem, který sedne celé rodině. Tato hračka je výborna pro všechny věkové kategorie, které baví si hrát. Proč by si tedy babičky nemohly se svými vnoučaty potrápit hlavičky nad skládáním puzzlí a zkrátit si tak dlouhou chvíli.
Děti si puzzle zamilují, díky obrovskému množství motivů, které se na trhu nachází. V naší bohaté nabídce se nachází puzzle s pohádkovými motivy, se zvířátky a mnoho dalších. Samozřejmostí jsou i puzzle o různém počtu dílků, které potrápí mnohdy celou rodinu. Pokud už jste vy i vaše ratolest zběhlí ve skládání puzzlí, pořiďte si největší puzzle které nabízí náš sortiment. Počet dílků činí 18000. Obrovský počet dílků zajišťuje obrovskou zábavu na delší čas.
Novinkou v našem internetovém hračkářství jsou tzv. 3D puzzle, neboli Puzzleball. Jedná se o puzzle, které se skládájí do tvaru koule a jsou tedy výbornou dekorací. Podstatné není ani lepidlo, jelikož puzzle drží samotné.
Náš sortiment nabízí i Ravensburger puzzle, které jsou proslulé svým dokonalým zpracováním a vysokou kvalitou. Puzzle z dílny Ravensburger ocení nejen děti, pro které jsou vyráběny puzzle s pohádkovou tématikou, ale i starší generaci, které nabízí puzzle s přírodní tématikou. Samozřejmostí jsou i puzzle se zvířátky, díky kterým si můžete oživit interiér vašeho pokoje.
Za zmínku stojí i puzzle s tématikou velkých a krásných měst, které díky velkému rozměru vypadají úchvatně a pokud jsou slepeny specialním lepidlem, které se mimo jiné nachází v našem sortimentu taktéž, a zarámovány tak se dá říct že se nám doma nachází plnohodnotný a krásný obraz. Puzzle pro děti tedy mohou sloužit jako zábava na krácení dlouhých chvil opětovným skládáním, nebo jako dekorace díky puzzleballu a v neposlední řadě i jako obraz zavěšený ve vaší ložnici, či jíné místnosti.
Puzzle navíc rozvíjí schopnost motoriky a logického myšlení, které je potřeba rozšiřovat už od nejútlejšího věku.

Fonetip s.r.o.
www.mrakyhracek.cz