Tandemové seskoky Kunovice

Chcete se vrhnout z letadla, prožít 50 sekund volného pádu a následných 6-8 minut letu padákem? Překonejte svůj strach a přijeďte za námi na letiště Kunovice. Připravili jsme pro vás skvělou nabídku tandemových seskoků Kunovice. Důvěřujte našim profesionálním tandem pilotům. Najdete nás cca 4,5 km od Uherského Hradiště. Naše dlouholetá historie vás nenechá dlouho váhat. Skvělé zázemí pro tandem je připraveno pro nové nadšence i zkušené letce.

Adrenalinový zážitek s tandemovými seskoky Kunovice
Naši kvalifikovaní instruktoři a tandempiloti čekají pouze na vás. Žádné lékařské prohlídky a lekce nejsou potřeba. Během 15 minut budete na zemi seznámeni se základními informacemi ohledně tandemu a poté budete 20 minut sbírat odvahu v letadle, zatímco s vámi pilot vystoupá do výšky 4000 metrů. Pak zažijete pořádnou dávku adrenalinu během 50 sekundového volného pádu. Kochat se krajinou budete moci během 6 – 8 minutového letu padákem.

tandemový seskok Kunovice za pouhých 3500 Kč na www.tandem-seskok-padakem.cz! Za fotografie a videozáznam se připlácí 1500 Kč!

Podmínky tandemového seskoku Kunovice
Tandemové seskoky se u nás skáčou od dubna do listopadu. V případě nepříznivého počasí budete informováni o případném časovém posunu. Věkový limit je od 8 do 100 let, avšak pokud ještě nejste plnoletí, je nutná přítomnost zákonného zástupce. Minimální výška je 120 cm, a pokud hmotnost přesahuje 100 kg, je nutná domluva. Tak neváhejte a přijeďte si užít vyhlídkový let a následný tandemový seskok Kunovice.