USB Flash disky pro firmy

Jsme tým profesionálů na HITECH reklamní předměty se speciálním zaměřením na reklamní USB flash disky. Vyberte si z naší široké nabídky a darujte svým obchodním partnerům, zaměstnancům a dodavatelům praktické a moderní reklamní předměty, které mají praktické využití a moderní design.  Od nás získáte praktické reklamní předměty, které budou určitým způsobem reprezentovat vaši společnost.

Reklamní USB flash disky, praktické reklamní predmety

USB flash disky mohou představovat ideální reklamní předměty, které můžou být výborným nositelem loga vaší společnosti a zároveň které umožňují také jejich praktické využití.

USB flash disky jsou v poslední době velmi žádaným reklamním předmětem. Je tomu díky jejich vysoké užitné hodnotě a také díky ideálnímu spojení reklamy s vysokou mírou praktičnosti.

Basecamp Agency vám přináší bohatý výběr reklamních USB flash disků v rozlišných kapacitách. Nabízíme desítky originálních USB flash disků  a HITECH předmětů ve více jak 1000 barvách a velikostech flash disku 1 až 32 GB – vše najdete v našem novém katalogu USB disků.

Nechte se inspirovat naší nabídkou reklamních USB flash disků a vyberte si podle vašeho přání a představ.

Pro jakékoliv informace nás kontaktujte. Nabízíme bezplatné poradenství a konzultace při výběru Vašich reklamních předmětů.
Reklamní USB flash disky dodáváme od 50 kusů a od 100 kusů s potiskem USB disku,ražbou či gravírováním. V případě potřeby zajistíme i expres dodávky.

Na spolupráci se těší Basecampagency.cz
Váš základní tábor propagace a reklamy

Reklamní agentura: www.basecampagency.cz
Diáře Basecamp: www.diare2013.webnode.cz
Reklamní předměty Basecamp:www.giftproduct.cz/basecampagency