Adami DESIGN – služby bytového architekta

Adami design se zabývá poskytováním služeb bytového architekta. Vznikl jako součást firmy Adami s. r. o., na základě zvýšené poptávky po službách bytového architekta. Adami design se zabývá zejména návrhy interiérů a řešením interier designu. A to jak rodinných domů, tak i prostor komerčních, nebo bytů, restaurací, školek i všech ostatních veřejných prostor.

Naše realistické 3D návrhy Vám usnadní rozhodování o tom jak efektivně a zároveň nejlépe využít prostory Vašeho interiéru. Snažíme se nalézt nevšední řešení s ohledem na aktuální moderní nábytkové trendy a Vaše přání do posledního detailu. Zákazník má u nás možnost nechat si zhotovit barevné 3D vizualizace, bez toho aniž by se nějak zavazoval výrobou nábytku, za poskytnutý daný návrh.

Náš tým bytových architektů je tvořen vysokoškolsky vzdělanými odborníky s dlouholetou praxí v oboru. Mezi naše zákazníky patří především lidé se zájmem o moderní trendy v interiérech, kteří vyžadují funkčnost a kvalitu nábytkových prvků. Samozřejmě nasloucháme všem požadavkům klientů a rádi vypracujeme 3D návrhy interiérů v klasickém, venkovském, konzervativním či dokonce extravagantním stylu. Interiéry, či komerční prostory můžete najít mimo Českou a Slovenskou republiku také v Maďarsku, nebo Rakousku.

Jsme připraveni obratem reagovat na Vaše dotazy a vyhotovit Vám interier design dle Vašich tajných přání.