Proč si pořídit zlaté číslo?

Vyplatí se dnes pořídit si zlaté číslo pro Vaše podnikání? A kolik vlastně takové pěkné zlaté číslo stojí?

Není všechno zlato, co se třpytí. Zlatá čísla je potřeba vybírat s rozvahou. Mnozí internetoví obchodníci nabízejí čísla standardní za cenu těch zlatých. Koupi předraženého čísla se vyhnete tím, že jej seženete buď přímo od operátora, nebo od některého z kvalitních a prověřených eshopů, jako je napřiklad www.cislo.eu

 

Zlaté číslo je bez nadsázky možnou formou reklamy pro Váš business. V některých specifických odvětvích (např. taxislužby) hraje pěkné a zapamatovatelné číslo dokonce důležitější roli, než třeba webové stránky. V porovnání s nimi Vás přitom vyjde pouze na zlomek jejich ceny.

A jak je to tedy s cenou V.I.P. čísel?

Zlaté číslo u operátora pořídíte od 5000Kč bez DPH. V některých internetových obchodech se přitom ceny vyšplhají až na neuvěřitelné částky, např. 100.000Kč. V tomto případě můžeme opět doporučit zmíněný eshop www.cislo.eu, který patří k těm nejlevnějším na našem trhu a ceny se zde pohybují od 800,- do 5000,- Kč vč. DPH, tedy ještě levněji než přimo od operátora. Každé číslo je přitom nové, nepoužité a s kreditem 300 korun. Pro tento eshop v čechách tedy prakticky neexistuje konkurenceschopný web.

Nákup u tohoto prodejce tedy velmi doporučujeme.

 

www.cislo.eu