Dveře v Brně – SOLOSTYL

Hledáte Dveře Brno? Jste na správné adrese.

Při budování, nové stavbě, rekonstrukci či jiné úpravě místnosti v budově jsou dveře základním prvkem tvořící celý interiér místnosti. Interiérové dveře již dávno nejsou jen nezbytným vybavením jakkoliv velké místnosti chránící místnost před externími vlivy – zimou, vlhkostí, hlukem nebo požárem. Interiérové dveře jsou také designovým prvkem tvořící celkový vzhled místnosti.

Firma SOLOSTYL dodává velice kvalitní, moderní, designově originální a bezpečné dveře českého výrobce SOLODOOR. Tato brněnská firma svou letitou praxí, rozšiřováním sortimentu a širokou nabídkou kvalitních dveří získala své přední místo a dobré jméno nejen v Brně a jeho okolí. SOLOSTYL dodává všechny možné druhy interiérových dveří. Ať už to jsou dveře foliované, dýhované, protipožární dveře bezpečnostní třídy 2, protihlukové, kouřotěsné, zátěžové dveře nebo dveře do stavebního pouzdra.

Dveře dodávané brněnskou firmou SOLOSTYL si můžete zakoupit v několika typech provedení – a to dveře posuvné do pouzdra, dveře posuvné na zeď nebo klasické otočné dveře.

Dveře Brno jsou vyrobeny českým výrobcem jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a dřeva. Např. z buku, dubu, olše, kalvadosu, třešně, javoru, rumunské třešně, ořechu, wenge, casina, břízy nebo cocobola.  Povrchy dveří jsou folie nebo dýha. Dveře v Brně si můžete vybrat v mnoha barevných odstínech s různými doplňujícími prvky mnoha jednoduchých nebo zajímavých tvarů.

Nezbytným, velice důležitým sortimentem této brněnské firmy k dodávaným dveřím je široká nabídka zboží obloukových zárubní.

Nabízené interiérové dveře této brněnské firmy jsou vhodné do všech možných interiérů. Ať už zařizujete nebo rekonstruujete místnost v bytě, rodinném domě, kancelářských prostorech, hotelu, zdravotnického zařízení nebo jiného interiéru věřte, že dveře firmy SOLOSTYL budou pro váš interiér ty pravé!