Vybavení na florbal pro každého

Hledáte spolehlivého dodavatele vybavení pro florbal? V našem internetovém obchodě hokejflorbal.cz naleznete ucelený sortiment vybavení pro florbal od zavedených výrobců. Vybere si amatérský hráč i profesionální hráč. Veškeré zboží nabízíme jak koncových odběratelům, tak i velkoobchodním partnerům a odběratelům.
Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Co se týče míry ročního nárůstu popularity a nárůstu počtu hráčů, tak je asi nerychleji se rozšiřujícím sportem u nás. Jako sport se florbal již trvale prosadil do vysílání sportovního kanálu České televize a možná přibudou i soukromé sportovní televize. Každý v Vás může vidět kolem sebe mladé lidi v tramvajích a autobusech majících florbalové hole a jedoucí z, nebo na trénink. Za krátký čas od vzniku, se florbal stal masovou záležitostí.
Naše společnost již roky uspokojuje poptávku po florbalovém vybavení. Prodáváme zboží od výrobců EXTEE a MPS. EXTEE je tradiční švédský výrobce a společnost MPS je výrobce ze Slovenska. Obě značky jsou prověřené, kvalitní a vyhledávané hráči. Sortiment zahrnuje florbalové hole, čepele, brankářskou výstroj, florbalové brankářské masky, branky, vaky na hole, míčky, omotávky, dresy a další. Prostě kompletní vybavení pro florbal pro amatéra i profesionálního hráče.