ECTACO CR | Ozvučený Česko Anglický/Česko Německý kapesní překladač DEC530T

 

 

 

Mluvícíkapesní překladač DEC500T

 

Mluvící kapesní překladač DEC500T je unikátní zařízení založené na technologii společnosti ECTACO s velice pokročilou slovní zásobou. Díky názornému uživatelskému rozhraní, klávesnice a displeje, modernímu designu a navigačním tlačítkům se s tímto kapesním překladačem velice snadno pracuje. U těchto slovníků odpadá například zbytečné hledaní (listování) ve slovníku. Je hezký a kompaktní, mnohem jednoduše takový slovník nosit v kapse, než tahat s sebou obrovskou tlustou knížku, při pohledu na kterou se ani nechce jí otevírat. Obrovskou výhodou je možnost fulltextového vyhledávání. Papírový slovník byste fulltextově četli půl roku a stejně by vám některé výskyty hledaného slova unikly.Slovník používá technologie řeči BTS.

 

Kapesní překladač obsahuje více než 600,000 slov/450.000 slov (vč 41 000 lékařských, 38 000 technických, 29 000 obchodních, 32 000 právních slov a termínů) a 28.000 vět.

 

ECTACO ISG (internet shop group):
www.ectaco.cz, www.ectaco.es, www.ectaco.fr, www.ectaco.ch, www.ectacoinc.co.uk, www.ectacoinc.pl, www.ectaco.sk, www.luxectaco.com , www.cpen.cz , www.ectaco.be, www.ectaco.info, www.ectaco.com.pt