Plastová okna 17

Společnost ARTOKNA s.r.o. je zapsána do seznamu odborných dodavatelů plastových oken pro program „Zelená úsporám.“ Dotační program Zelená úsporám je zaměřen na podporu instalací plastových oken a dveří, ale také investic do energetických úspor při rekonstrukci starších staveb a v novostavbách.

Plastové dveře

Plastové dveře jsou nabízeny v mnoha typech s různými druhy výplní nebo se sklem. Při jejich nákupu můžete také volit z různých dalších doplňků i barevných provedení. Plastové dveře, s bezpečnostními zámky odolávajícími násilnému vniknutí, díky bezpečnostnímu kování a zamykání v několika bodech, dodávají svým majitelům pocitu bezpečí a ochranu před nezvanými návštěvníky. Plastové dveře mají dobré izolační, akustické, estetické i bezpečnostní vlastnosti, snadnou a jednoduchou údržbu, kterou zaručuje hladký povrch. Jsou nejlevnějším řešením, uzavírání vchodových otvorů, na trhu..

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.