Staňme se úspěšnými

Kdo by nechtěl prožít svůj život šťastně a úspěšně? Každý z nás o to usiluje celý život. Motivátor a řečník Brian Tracy vám nyní nabízí jedinečnou možnost. Díky výukovému videu se můžete naučit i vy, jak to udělat, aby se váš život ubíral tím směrem, kterým chcete. Videopřednášky jsou tu pro vás s mnoha užitečnými tituly od renomovaných světových odborníků, motivátorů a mentorů. Chcete-li se poučit, získat nové vědomosti, znalosti a také v neposlední řadě motivaci, navštivte internetový portál www.videoprednasky.cz, kde získáte veškeré informace, které potřebujete.

Jak žít šťastný a naplněný život je titul od světově známého autora Briana Tracyho, který je jednou z největších osobností v oblasti osobního a profesního rozvoje, leadershipu, managementu, prodeje i koučinku. Jde o záznam přednášky z celodenního semináře v Praze, kterou Brian Tracy osobně přednášel. Celých pět hodin je nabitých důležitými informacemi a praktickými radami, jak si vybudovat šťastné a naplňující vztahy s vaší rodinou, partnerem, dětmi i spolupracovníky v zaměstnání.

Brian Tracy říká, že lidé mají velký potenciál. Každý z nás prý disponuje takřka neomezenou inteligencí, kterou je třeba pouze rozvíjet a nasměrovat tím správným směrem. Pokud člověk něco opravdu chce a svému cíli věnuje maximum, potom jej dosáhne. V této souvislosti je velmi důležité uvědomit si, kam chceme směřovat a co bude tím cílem, kterého chceme dosáhnout. Jakmile si toto uvědomíme, stačí pro naši věc udělat co nejvíc a úspěch se dostaví.

S tím souvisí také volba cílů a umění efektivní organizace času – time management, kterému se Brian Tracy v rámci tohoto semináře taktéž věnuje. Tracy se zaměřuje také na firmy a doporučuje všeobecně platné principy profesionálního vedení, zvýšení prodeje a také psychologie úspěchu, které přinášejí okamžité a dlouhodobé výsledky. Neváhejte a poznejte i vy váš skutečný potenciál.