Nechoďte nakupovat navštivte nákupní centrum

Už vás někdy nákupní centrum dostalo

Nákupní centrum může být místem, kde se uvidíte s mnoha nabídek a proto se vám dozajista mohla by se šiknout taková menší lekce, abyste se v nákupním centru neztratili a nemuseli bloudit jako nomádi pouští. Když se do nákupního centra vypravíte třeba na týden nebo na večer, budete nejspíše chtít začít ihned nakupovat.

Slevy jako má toto nákupní centrum jinde nenajdete

Není to ale tak primitivní, jak jak byste mohli soudit. V nákupním centru totiž se zatoulá nejen malé dítě, ale i dospělý a klidně i v páru. Určitě se nyní tlemíte, že se pisatel snaží někomu podsunout, že Nákupní centrum není možné projít bez ztráty kytičky a netápat. No, za normálních situací se to může jevit jako něco neuvěřitelného, tápání v nákupním centru, ale co když se vyskytujete v nákupním centru pod náporem horečky.

Nákupní centrum aneb jak nezabloudit

Ano, jistě slyšíte zcela správně v nákupním centru s horečkou. V čase, kdy jsou v nákupním centru slevy a různé akce, po té po nákupním centru chodí nebo spěchá hromada lidí, kteří jsou zachváceni nákupní horečkou. Takové lidi, a možná k nim patříte i vy sami jsou k poznání podle rozšířeného chřípí}kalného zraku, zpoceného čela a leckdy i něčeho jiného, kteří hořekují a funí nákupním centrem, prostě bloudí jako bez ducha.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *