Prodej a založení společností

Plánujete podnikat a nechcete udělat chybu hned na začátku? Chcete začít s podnikáním co nejdříve, ale nechcete ztrácet čas nekonečným a náročným vyřizování náležitostí, které samotné založení společnosti s sebou nese?

Ready made společnosti – prodej společností s maximální mírou bezpečnosti

Svět a jeho chod se neustále mění a stejně tak je to i oborem podnikání. Ani této části běžného života se nové trendy nevyhýbají. Rádi bychom vám prostřednictvím tohoto článku přiblížili možnosti, jak začít s podnikáním rychle a jednoduše.

Už jste slyšeli o prodeji firem či ready made společnostech? Jednou z možností, jak předejít zbytečné ztrátě času a obíhání nejrůznějších úřadu s dlouhými frontami je využít nabídky prodeje ready made společnosti.

Jednou ze společností, které vám tuto nabídku utvářejí, je CO8CO – COMPANIES and companies a. s.
Tato společnost se již delší dobu pohybuje v této oblasti podnikání a díky svým bohatým znalostem, zkušenostem a především také spolupráci s těmi nejlepšími odborníky vám dokáže nabídnout profesionálně založené ready made společnosti.

Co to jsou ready made společnosti?
Jedná se o již založenou společnost různých právních forem, které jsou již zcela připraveny k vašim podnikatelským počátkům. Tyto společnosti nemají žádnou obchodní historii, nenesou sebou žádné závazky ani pohledávky, ani nejsou povinny ke směnkám či jiným cenným papírům.

Jednoduše jedná se o společnosti, které jsou plně připraveny k prodeji koncovému zákazníkovi, tedy vám.

Máte-li zájem získat více informací o těchto možnostech nebo dokonce hledáte seriózní společnost, která se zabývá tématem „prodej firem“, využijte následujících kontaktních údajů:
Tel.: +420 223 220 880
Mobil: +420 604 220 880
Email: sales@co8co.eu