Prodej byty Brno – rychle a výhodně

Hledáte kvalitní a spolehlivou realitní kancelář pro výhodný prodej Vašeho bytu nebo domku? Profesionální a flexibilní služby Vám poskytne společnost NATMAL  REAL, která se na prodej byty Brno  a blízké okolí specializuje. Vyjma prodejů se renomovaná realitní kancelář zaměřuje i na zprostředkování koupí a pronájmů všech typů nemovitostí (v rezidenčním, komerčním či průmyslovém segmentu). NATMAL REAL s.r.o. všem klientům nabízí kompletní servis a řešení „šitá“ přímo na míru.     

Maximální péče o klienta      

Chystáte se prodat nebo pronajmout byt, ale nevíte jak správně a co nejlépe postupovat? Aby se celá záležitost nestala Vaší noční můrou, stačí kontaktovat zkušené realitní makléře, kteří se postarají o vše potřebné. Prodej byty Brno  zahrnuje základní a doplňkové služby, které NATMAL REAL s.r.o. realizuje po vzájemné dohodě s klientem, na základě jeho individuálních potřeb. Vše začíná kompletní přípravou nemovitosti k prodeji po právní a stavebně technické stránce. Dalším krokem je stanovení tržní ceny nemovitosti, její prezentace (formou tištěné a internetové inzerce) a vyhledání vhodného kupce v krátkém časovém období.

Nezbytná administrativa

Také vyřizování všech potřebných formalit na jednotlivých úřadech můžete svěřit týmu společnosti NATMAL REAL. Ať už se jedná o řízení na katastru nemovitostí, stavebním nebo obecním úřadu. Prodej byty Brno souvisí i s právním poradenstvím a finančním servisem, včetně vyhotovení znaleckých posudků a daňových přiznání. Využít klient může také veškerých doplňkových služeb, jako je například zhodnocení nemovitosti před prodejem (rekonstrukce a stavební úpravy), stěhování a přeprava osob či nákladu. Maximálně spokojený zákazník a perfektně odvedená práce – to jsou hlavní přednosti týmu z NATMAL REAL s.r.o. Více informací můžete získat online nebo je možné  navštívit novou pobočku společnosti v samém centru Brna.