Udělejte dětem radost

Neustále přemýšlíte, kde sehnat dětem hračky za rozumné ceny? Teď už nemusíte trávit spoustu času prohledáváním různých e-shopů na internetu nebo pobíháním po kamenných prodejnách. V e-shopu Hračkomat si můžete vybrat z širokého sortimentu hraček pro kluky, holky i pro ty nejmenší dětičky za ceny, které Vás potěší.

Velká nabídka klasických i netradičních hraček

Najdete zde originální hračky LEGO (City, Ninjago, Technic, …) nebo Walt Disney, které děti dobře znají z televize.

Kluky, kteří rádi staví, zase potěší velký výběr dřevěných stavebnic různých chalup, kostelů, mlýnů věží a dalších staveb. Na větší kluky čekají takové RC hračky jako auta, lodě, motorky, stavební stroje, vrtulníky, vznášedla a dokonce i tanky v různých měřítcích.

Holčičky se budou jistě rozplývat nad množstvím krásných panenek a rozmanitými domečky pro panenky.

Kreativně založené děti zaujmou omalovánky, tiskátka s oblíbenými pohádkovými hrdiny a zcela jistě i Kreslící mravenec Doodle, který umí nakreslit až 100 různých motivů a děti na něj nedají dopustit. Pro větší kreativce jsou k dispozici sady pro začínající umělce, které obsahují plátno na dřevěném rámu s předkresleným obrázkem pohádkové postavičky a s akrylovými barvami.

Pro nejmenší dětičky jsou v nabídce hrazdičky a kolotoče se spoustou barevných usměvavých hraček i multifunkční chodítka, která vydávají zvuky. Nechybí ani plastové hračky na písek, jako jsou lopatičky, kyblíčky, nákladní auta nebo roztomilé formičky.

Hračkomat a jeho ceny

Mezi hlavní výhody nákupu hraček na e-shopu Hračkomat jsou nízké ceny díky tomu, že hračky rovnou prodává přímý dovozce hraček do ČR. Navíc ke každému nákupu dostanete dárek zdarma.

3 koruny pro život

Hračkomat podporuje děti z brněnského Klokánku tím, že z každého nákupu věnuje Klokánkovi 3 Kč.