Zdravotnická technika – výroba a prodej za nejlepší ceny!

Specialistou na vývoj a výrobu špičkového zařízení pro zdravotnictví je renomovaná jihočeská firma, která sídlí nedaleko města Tábor. Zdravotnická technika  z moderně vybavené dílny je na trh úspěšně dodávána už od roku 1993. V roce 2008 se firma přestěhovala do nových výrobních prostor a několikanásobně zvýšila produkci. Také vy se můžete zařadit mezi spokojené zákazníky a pořídit si vlastní produkty firmy Ing. Jan Turek, nebo si nechat navrhnout a vyrobit zdravotnickou techniku přímo na míru vašim požadavkům a představám.  

Vybavení pro nemocnice, ordinace či lázně    

S kvalitními produkty od profesionálního a zkušeného týmu je možné se setkat v nemocnicích, ordinacích (včetně veterinárních), lázeňských zařízeních apod. Zdravotnická technika, v precizním provedení, slouží k relaxaci, vyšetření či kontrolní prohlídce pacienta, wellness péči a dalším účelům. V pestré nabídce jihočeské firmy naleznete spolehlivou techniku určenou pro rehabilitaci, gynekologii a jiné zdravotnické obory. Cenově výhodně si můžete objednat univerzální multifunkční křeslo, gynekologické křeslo, zdravotní polohovací lůžko, motorický polohovací lamelový rošt nebo antidekubitní postel.

Nabídka pro veterinární ambulance

K portfoliu služeb firmy Ing. Jan Turek patří také vývoj a výroba zařízení pro veterinární kliniky a ordinace. Zdravotnická technika, určená pro diagnostiku a ošetření zvířecích pacientů, zahrnuje univerzální veterinární stůl, ale i funkční stůl na stříhání a úpravu psů. K výrobě veškeré zdravotnické techniky používá jihočeská firma pouze prvotřídní materiály a komponenty, od důvěryhodných dodavatelů. Objednat si zákazníci mohou také příslušenství ke zdravotnické technice, například odnímatelné polohovatelné područky nebo podhlavníky. Firma je vám schopna vyjít vstříc i v případě specifických požadavků.